Barion Pixel

A bárányok már elcsendesedtek

A minap mesélte Viktória, hogy Panna nevű lánya bárányhimlő miatt a múlt hét óta nem mehet iskolába. Nagyon meglepődtem, mert Panna másodikos gimnazista és elég szokatlan ez a betegség ebben a korban.

Szerdán napközben Panna arcán megjelent 8-10 pötty, ami az amúgy szép, egészséges bőrű lányon rendhagyónak tűnt. Éjszaka aztán belázasodott és szaporodtak a hólyagos pöttyök. A legrosszabb a viszketés volt, ami oly intenzív lett, hogy Panna tehetetlenségében már keservesen sírt.

Az anyuka azonnal felismerte a helyzetet, Panna bárányhimlős

A kamasz még egészen kicsi korában átesett bárányhimlőn, de az akkor igen szelíd lefolyású volt. (Az enyhe, szelíd betegség miatt nevezik bárányhimlőnek.)

baranyhimlo-ellen-igyon-redpower-allergy-gyogyitalt
Az Allergy gyógyital megszüntette a viszketést

Tudta, hogy a bárányhimlő ellen a türelem a legfontosabb. Ugyanakkor az erős viszketéstől szerette volna valahogy megkímélni Pannát. Az anyuka ismerte Gábort, a Redpower termék család egyik tulajdonosát és csütörtök reggel felhívta őt telefonon. Gábor azonnal intézkedett és futárral még aznap küldött egy nagy adag Redpower Allergy és Redpower Immuno gyógyitalt.

Az Allergy gyógyitaltól a viszketés reggelre elmúlt

Azt javasolta Viktóriának, hogy adjon a lányának reggel és este fél-fél deci Allergy italt, délben pedig fél deci Immuno gyógyitalt. Panna, a beteg kislány, már csütörtökön délután és este fogyasztott az Allergy italból és a viszketés másnapra teljesen elmúlt. Ez óriási haladást jelentett. Bár még 5 napig keletkeztek újabb hólyagok, de egyáltalán nem viszkettek. A bárányhimlő elcsendesült, Panna már el tudta viselni a betegségét, és így az anyukája is megnyugodott.

Panna nagyon hálás a gyógynövényes almalé fejlesztőinek. Azt mondta, hogy a viszketés elviselhetetlen volt, szinte fájdalmat érzett. Ugyanakkor azt is tudta, hogy nem vakarhatja el a hólyagokat mert azzal csak ront a helyzeten. Anyukája is azzal zárta a beszélgetésünket, hogy „le a kalappal a termék előtt, mert nagyon gyorsan hatott és ráadásul ízlett is a lányomnak”.

Mindig nagy öröm ha valamelyik gyógynövény tartalmú Redpower termék gyors és konkrét segítséget nyújt egy adott betegségben. Panna esete arra utal, hogy ha megelőzésként nem is fogyaszt valaki Allergy vagy Immuno gyógyitalt, még akkor sem késő ha a betegség már aktív.