Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-val kapcsolatos irányelv értelmében.

A gyerekeink imádják az Immuno almalét

2022. 05. 05. 11:35:25
A gyerekeink imádják az Immuno almalét

Következő riportalanyunk - Ramóna - és családja már „törzstagnak” számít, hiszen évek óta rendszeresen fogyasztják a Redpower termékeket. A gyerekei imádják az ízletes gyógyitalt.  A vele való beszélgetés során kiderült, hogy a család apraja és nagyja milyen előnyöket élvez az Immuno immár három éve tartó, rendszeres fogyasztása révén.

Ramónáéknál a legnagyobb figyelmet a Redpower Immuno kapta, bár kipróbálták a RedPower Energy és a RedPower Allergy italokat is.

  • Mikor ismerkedtek meg a Redpower termékcsaláddal? – kérdeztem Ramónát.

Mindig is természetes alapanyagokból származó vitaminkészítményt kerestünk és végül meg is találtuk a RedPower termékcsaládban.

Még 2019-ben vásároltunk először a gyógyitalokból. Először három féle termék kóstolásával kezdtük: a RedPower Immuno, RedPower Energy és a RedPower Allergy került a poharainkba.

  • Akkor valószínű már elég tapasztalatot szereztek mindhárom gyógyitalról. Megosztaná velünk is?

A kezdetek óta rendszeresen csak a RedPower Immunot issza az egész család. Kúraszerűen fogyasztjuk, pár hónap szünetet szoktunk beiktatni. Az Energy és Allergy is ízlik, de a funkciót illetően az Immunora van az egész családnak legjobban szüksége. Így inkább erről tudok beszélni.

  • Elmondaná, hogy milyen elvárásaik voltak az Immunoval szemben?

Bíztunk és továbbra is bízunk abban, hogy kellő vitamin bevitellel, az Immuno segítségével, megerősítjük az immunrendszerünket. Fontos volt, hogy a gyerekeink könnyen, erős gyógyszeres kezelés nélkül vészeljék át az iskolából összeszedett betegségeket.

Végsősoron a RedPower Immuno fogyasztásával az immunrendszerünk megerősítése, a betegségek megelőzése volt a célunk. Alapvetően egészséges életvitelt próbálunk élni és a természetes vitaminpótlás számunkra fontos szempont volt, és ma is az.

  • Teljesültek-e a termékhez fűzött reményeik?

Maximálisan! Az elmúlt vírusos időszakban még intenzívebben fogyasztottuk az Immunot és enyhe tünetekkel estek át a Covidon nem csak a család felnőtt tagjai, hanem a gyerekeink is. Ezt teljes mértékben az Immuno fogyasztásának köszönhetjük. Van összehasonlítási alapunk, az ismeretségi körünkben nem mindenki issza az Immunot és ők elég betegek voltak.

  • Ha már a gyerekeket említette, ők mennyire lelkesen fogyasztják a gyógyitalt?

Szívesen megisszák a napi adagot. Megértették, hogy az Immuno a szervezetükre jótékony hatással bír, az enyhe lefolyású betegségeik révén ezt meg is tapasztalták. Mindemellett, nagyon finom ízű ital, a gyerekek is nagyon szeretik. Nincs szükség semmiféle „veszekedésre”, rábeszélésre, anélkül is szívesen fogyasztják.

  • Mennyire fontos Önöknek a gyógynövények használata gyógyszer helyett akkor, ha az lehetséges?

Nagyon ritkán veszünk be gyógyszereket, előnyben részesítjük a természetes alapanyagú készítményeket, gyógynövényeket. Előnyben részesítjük a homeopátiát, Schüssler sókat*.

  • Ajánlaná-e másoknak a RedPower Immuno italt, és ha igen, mi a legfőbb érve a termék mellett?

Feltétlenül ajánlom mindenkinek. A szélesebb családban és a baráti körünkben többen is „rászoktak” már. Mint említettem, amióta Immunot fogyasztunk, azóta alig voltunk betegek, és ha el is kaptunk valamit, nagyon enyhe tünetekkel megúsztuk a dolgot. Az immunrendszerünk biztosan sokkal erősebb lett az Immunonak köszönhetően.

A gyerekes családoknak is hasznos ugyanezen okoknál fogva, és a finom íze miatt pedig nem kell könyörögni a lurkóknak, hogy igyák meg ezt a gyógynövény tartalmú almalét.

Akik hozzánk hasonlóan előnyben részesítik a természetes alapanyagú készítményeket, gyógynövényeket, azok számára pedig magától értetődő választás.

Kosárba

Búcsúzóul megköszöntem a rám szánt időt, és további egészséget kívántam az egész családnak.


*Akik nem ismerik az említett Schüssler sókat, itt egy rövid ismertetés. Dr. Wilheim Heinrich Schüssler német orvos a XIX. század második felében új irányelvet alapított az orvostudományban. Rájött, hogy a beteg emberek beteg szövetei sokkal kevesebb ásványi anyagot tartalmaznak, mint az egészséges szövetek. Megfigyelései alapján választotta ki a 12 szervi sót, és sejtfunkciós anyagoknak nevezte el őket. A sókat a homeopátia alapjainak megfelelően készítette el. A Schüssler által kiemelt ásványi sók összetevőit, a tudomány jelenleg a makro-, illetve a mikroelemek között tartja számon, azaz a szervezet számára elengedhetetlenül fontos ásványi anyagok.

Tartalomhoz tartozó címkék: immunerősítő ital