Barion Pixel

A Radar egy 5000 éves receptet érzékelt

A Hír TV Radar című műsora egy titokról lebbentette fel a fátylat. Legalábbis részben. A Redpower vegán funkcionális ital termékcsalád titkainak egy szelete került nyilvánosságra. Az 5 perces filmben megtudhatjuk hogyan készül ez a népszerű gyógyital, hogyan lesz a magyar almából, magyar vegán funkcionális ital egy magyar üzemben.

A négy évvel ezelőtt indult családi vállalkozás ma már 6 féle gyógyitalt gyárt Redpower márkanéven. Az immunerősító és allergia ellenes gyógyital mellett nyugtató hatású gyógyital, energia pótló ital, valamint kifejezetten a női és férfi szervezet számára hasznos Redpower Man és Redpower Woman almalét is készítenek. Mint látható, sokféle probléma csökkentésére kínálnak megoldást.

redpower-man-es-woman-gyogyital

Több kisebb és nagyobb bolt, sőt a hipermarketek polcain is megtalálható ez a különleges almalé. Magától értetődik, hogy a természetes élelmiszereket és gyógynövényeket forgalmazó üzletek, például a Herbaház vagy a Varga Reformház Kft. mellett edzők is előszeretettel kínálják a termékeket. Sportolók, fitmess edzők némelyike elképzelhetetlennek tartja az edzést Redpower Immuno , vagy Redpower Energy nélkül. Ezt bizonyítják a Kása Andrással és Birgányi Andrea Csillával készült riportok is.

A Radar alig egy hete hívta fel a figyelmet erre az egészséges gyógynövény tartalmú termékcsaládra és máris özönlenek a vevők a Redpower webáruházba . Az üzemben nagyon intenzíven dolgoznak, hogy a folyamatos igényeket kielégítsék.