Barion Pixel

A Redpower gyógynövényes italok térhódítása

A Redpower gyógynövényes italok életében is egy újabb év telt el. Ha visszatekintünk az elmúlt 12 hónapra, örömmel látjuk folyamatos fejlődésünket. Visszatekintőnk arról szól, hogy mi is történt nálunk.

Lássuk először egy-egy konkrét Redpower termék sorsának alakulását.

Két új gyógynövényes ital forgalmazását kezdtük meg. A Redpower Man – a férfierő támogatója, és a Redpower Woman – a női szervezet segítője, termékeink egyre jobban bekerülnek a köztudatba.

Régebbi termékeink közül továbbra is a Redpower Immuno a sztár, ami nem meglepő, mert az immunrendszer erősítése mindenki számára fontos. Sok pozitív visszajelzés érkezett vásárlóinktól.

A Redpower Allergy is egyre több embernek segít az allergia tüneteinek enyhítésében, leküzdésében. Különösen a nyár elején emelkedett az eladások száma, ami azt bizonyítja, hogy sokan tudatosan készülnek a nyár végi, ősz eleji pollen szezonra.

A Redpower Energy se panaszkodhat. Sportolók körében nagyon népszerű lett, focisták, atléták szívesen fogyasztják. Ismételten kiemelnénk, hogy e termékünk változatlanul szerepel a dopping-free listán. Verseny előtti fogyasztása tehát nem okoz semmilyen gondot. Kása András, Czanik Balázs, Birgány Andrea Csilla nagyban hozzájárult a Redpower Energy ismertebbé válásához.

Mit ért el a Redpower gyógynövényes ital család 2023-ban

Az egész gyógynövényes ital család életében fontos esemény, hogy 2023-ban termékeink újabb boltokban kaphatók.

  • Megvásárolhatók a “Neked terem” boltjában, mely a budaörsi Auchan hipermarketen belül található.
  • A Rossman láncolat boltjainak látogatói is találkozhatnak termékeinkkel.
  • A kényelmes vásárlást kedvelők pedig a kifli.hu webáruházból is megrendelhetik kedvenc Redpower gyógynövényes italukat.

2023-ban Magyar Brands “Innovatív Márka” díjat nyertünk. Termékünk magyar alapanyagból (magyar alma), magyar üzemben készül, magyar honfitársaink megelégedésére. A MagyarBrands program magyar vonatkozású, kiváló márkákat díjaz több mint tíz éve, ezek közé került a Redpower is.

A V-label használatára 2023-ban is jogosultak maradtunk. A termékeink megfeleltek a szigorú előírásoknak, így a vegán étrendet követők nyugodtan fogyaszthatják italainkat. Akinek kétsége támadt arra, hogy a Redpower termék család valóban Vegán-e, azok számára több objektív bizonyítékkal is szolgálhatunk.( )

A Nemzeközi V-Label Díj versenyen 2023-ban második helyezést értünk el a “Legjobb funkcionális termék” kategóriában. Ennek különösen örülünk, mert 2022-ben éppen csak lemaradtunk a dobogóról, de most léptünk egyet.

Gyártókapacitásunkat sikerült növelni egy új gép beállításával az Alapi üzembe, ahol a piros almából gyógynövény tartalmú rostos italt készítünk.

Az esztétikai megjelenésre is gondolunk, 2023-ban termékeink új csomagolást kaptak. Augusztus óta honlapunk is új színvilágban jelenik meg, egyre többen olvassák blog és tudásközpont rovatainkat. Facebook oldalunk követőinek száma is szépen alakul.

Összességében optimisták vagyunk. Továbbra is számítunk az egészségtudatos, természetes anyagokat, gyógynövényeket előnyben részesítő honfitársainkra.

Terveink szerint 2024-ben két új gyógynövényes itallal bővítjük kínálatunkat. Azon dolgozunk, hogy az ingadozó vérnyomással és a vércukor problémával küzdőknek 2024-ben a Redpower új termékei segítséget jelenthessenek.

Amit biztosan ígérhetünk: termékeink megbízható, jó minőségét továbbra is őrizzük.