Barion Pixel

Altató helyett Harmony gyógyital

Még december közepén írtunk László esetéről, aki a szívbillentyű műtét után hihetetlen gyorsan gyógyult. Még az orvosa is értetlenül állt a csoda előtt. A doktor úr persze nem tudott arról, hogy a betege naponta fogyaszt Immuno italt. László akkor elárulta nekünk, hogy ajándékként Immuno és Harmony gyógyitalokkal lepi majd meg édesanyját karácsonyra.

Az anyuka 60 feletti asszony, fizikailag meglehetősen aktív. Ennek ellenére legnagyobb problémája az volt, hogy nehezen tudott elaludni. Sok mindent kipróbált, a végén sajnos egy altató gyógyszernél kötött ki, melyet háziorvosa írt fel. A pirula nagyon hatékonynak bizonyult, de egy idő után az alacsony hatóanyag tartalmú tablettát le kellett cserélni. Ugyanis az anyuka szervezete kezdett hozzászokni és felmerült a gyógyszerfüggőség kialakulása.

Az egészség nem ajándék

László mindezt tudta, ezért gondolta, hogy édesanyját megismerteti a Harmony gyógyitallal. Az egészséget nem ajándékba kapjuk, a megtartásáért tenni is kell. Mivel a karácsonyi ünnepeket otthon töltötte, így volt lehetősége ellenőrizni, hogy az anyuka minden este megigya a megfelelő adagot. Azóta 6 hét telt el és a mamának nagyon bevált a Harmony. Azon túl, hogy mélyebben alszik, könnyen újra elalszik ha éjjel fel kell kelnie.

A mama elmondása szerint már egy hét után kezdte érezni a jó hatást ezért az altató gyógyszerről szeretett volna minél előbb leszokni. Az orvosa fokozatosan csökkentette az adagot és László anyukájának ma már nincs szüksége az altatóra. A gyógynövény tartalmú Harmony hozzásegíti a pihentető alváshoz, nem merül fel a függőség kialakulásának veszélye. Azonban vigyázat! Az ital nagyon finom!

A mama folyamatosan fogyasztja az Immuno gyógyitalt is. Körülötte többen voltak náthásak, köhögtek, tüsszögtek, de őt nem döntötte ágynak egyik kórság sem. Jó erőben érzi magát, a napi munkát jól bírja. Ezt nem csak az Immunonak, hanem a kielégítő éjszakai alvásnak tulajdonítja. Ráadásul szereti is az almaízt, és minden barátnőjének, ismerősének elmondja jó tapasztalatát. Próbálja ki ön is!