Barion Pixel

Az idő a gyógynövénynek dolgozik

Miért előnyösebb a gyógynövények hosszú idejű alkalmazása

A gyógynövény alapú és a hagyományos gyógyszerek közti különbségről már korábban írtunk, de most egy másik oldalról vizsgáljuk meg a gyógynövényeket.

Ha betegek vagyunk általában két módszerből választhatunk. Az egyik az, hogy a tünetek elmulasztására, enyhítésére helyezzük a hangsúlyt. Például fogfájás esetén beveszünk egy fájdalomcsillapítót. Optimális esetben ez gyorsan hat is.

A másik, többnyire lassabb, módszer révén magát a betegséget igyekszünk gyógyítani. Ha a fogfájós példánál maradunk, akkor a fogorvos kideríti melyik fogunk fáj és mi a végleges megoldás. Ez hosszabb időt vesz igénybe, a kezeléstől függően hónapokig is eltarthat.

Ez utóbbihoz hasonló a helyzet a gyógynövényekkel kapcsolatban. Az alapvető ok, amiért a gyógynövényeknek időbe telik, hogy hatást fejtsenek ki, az az, hogy az egészségügyi probléma kiváltó okának megszüntetése a cél ahelyett, hogy sebtapaszt helyeznénk el a tünetekre. Ezért aztán időbe telhet a mögöttes probléma teljes megoldása, szemben a tünet helyi kezelésével.

Sok gyógyszert a tünetek elnyomására terveztek, és gyakran egész életen át írják fel a tünetmentesség fenntartása érdekében. A gyógynövény következetes használata során azonban a gyógynövény megszüntetheti a probléma kiváltó okát. Például ha valaki nem tud elaludni, gyors és hatékony megoldás egy altató tabletta beszedése. Azonban ebből még nem derül ki az alvási nehézség oka. Lehet, hogy nagyon stresszes az élete és egy stresszoldó hatású gyógynövényes termék megoldaná a gondját.

Kiemelten hangsúlyozzuk, hogy nem akarunk senkit lebeszélni a szükséges gyógyszer szedéséről. Senkit nem ösztönzünk arra, hogy az orvos által felírt gyógyszerek helyett gyógynövényt használjon. Csak azt szeretnénk érzékeltetni, hogy bizonyos esetekben a gyógynövény tartalmú termék hosszú távú alkalmazása jó megoldás lehet az illető egészségügyi problémájára. Ezt bizonyítja több vásárlónk története is.

A gyógynövény türelmet igényel, a türelem időt ad a gondolkodásra

Sok gyógynövény képes energiával feltölteni minket, vagy megnyugtatni az idegrendszert, de összetett szervezetünk sémáinak módosítása időt és türelmet igényel. A gyógynövények a pillanatnyi hatásuk mellett idővel beépülnek a szervezetünkbe. Ebben az esetben a hosszú távú előnyök közé tartozik az állóképesség növelése, az általános energiaszint javulása és a kognitív egészség.

Manapság sokan rohannak, pörögnek, időhiányban szenvednek. Irtó gyors döntéseket hoznak, melyek később néha hibásnak bizonyulnak. Üljön le két percre és gondolja át, hogy nem lenne-e célszerű változtatni a mentalitásán, felfüggesztenie a gyors, tüneti megoldás keresését. Próbálja ki hogyan érzi magát, ha hosszú távon közelíti meg egészségét. Illusztrációként néhány vásárlónk történetére ismét felhívjuk a figyelmet.

Van olyan vásárlónk, akinek krónikus arcüreggyulladása múlott el a Redpower Immunotol. Másik vevőnk a parlagfű allergiájától szabadult meg a Redpower Allergy fogyasztása révén. A Redpower Immuno egy súlyos műtét után hihetetlen szuper vérképet eredményezett, az orvos is alig akarta elhinni. Van olyan családunk, ahol a gyerekek is imádják az Immuno gyógynövényes italt.