Barion Pixel

Az Immuno újra életre keltett a kemoterápia után

Élet a kemoterápia után

Dódi a műtét utáni kemoterápiát nagyon nehezen viselte. Kapott ajándékba egy doboz RedPower Immunot. Egy hónapja, minden reggel fél decit iszik belőle. “Egyre erősebb lettem, nem kellet már annyiszor lefeküdnöm napközben.” És már nem fél annyira a fertőzésektől.

Dódi a hatvanas éveinek vége fele jár. A magas termetű férfit a barátai jó erőben levő, mindig mosolygós, segítőkész férfinek tartották. Ha valakinek az autója, a fűnyírója, a fűkaszája, vagy akár a varrógépe renitenskedett, ő mindig gyorsan megjavította.

Aztán egy napon szörnyű hír kapott szárnyra. Dódinak az egyik szervében tumort találtak, nem is egyet. A családtagok valamit már sejtettek mert az utóbbi hónapokban a férfi sápadtabb lett, a mosolya is megkopott, ritkábban hagyta el a házat. Az asszony azzal a gondolattal próbálta vigasztalni magát, hogy amíg nincs kész a szövettan, addig semmi nem biztos. Aztán megjött a vizsgálati eredmény.

Dódi a műtét után kemoterápiát kapott, amit nagyon nehezen viselt. Legyengült, szinte egész nap csak feküdt, amitől már minden tagja fájt, zsibbadt. Lelkileg is kikészült, hiszen nem tudott dolgozni. Szerencsére a műtét jól sikerült, áttétet nem találtak, de az a rengeteg kémiai anyag igencsak megviselte az immunrendszerét is. Nagyon kellett vigyáznia nehogy megfázzon, vagy bármilyen kicsi fertőzést kapjon. Aztán egy hónapja kapott ajándékba egy nagy doboz RedPower Immunot. Ekkor kerestem fel Dódit egy rövid beszélgetésre.

Fröccs helyett most Immunot iszom

Már bármit megettem, megittam volna, hogy újra élhessek” – kezdte Dódi a műhelyének udvarán tartott beszélgetésünket. “Egész életemben olajos gépek között dolgoztam, azokat javítottam, sok apró sérülést szereztem. Tudja hogy van ez! Egy kis karcolás, itt, egy kis vágás ott, de nem vettem ezt komolyan. Elő a zsebkendőt vagy egy darab rongyot aztán kész! Az utolsó kemó után meg arra kellett vigyáznom nehogy megfújjon a szél és náthás legyek vagy köhögjek. Még a konzervet sem nyithattam ki, hátha elvágom a kezem és fertőzést kapok. De szerencsére ez mostanra már megváltozott.” – fejezte be a gondolatmenetet.

Mára megváltozott? Minek tudható be ez a jó hír?” – kérdeztem Dóditól.

Egy hónappal ezelőtt a feleségem egyik barátnője meglátogatott és hozott egy doboz Immuno nevű almalét. Felvilágosított, hogy ez nem egy szokásos almalé, hanem gyógynövényes. Azt mondta, hogy ebből minden reggel igyak egy fél decinyi adagot és akkor az immunrendszerem erősödni fog, és attól a közérzetem is jobb lesz. Gondoltam megpróbálom, az almalé csak nem árthat!”

Nem csak finom, az immunrendszert is erősíti!

És mit tapasztalt, így egy hónap után?” – érdeklődtem.

Dódi mosolya mindent elárult! “Sokkal jobban érzem magam” – újságolta nagy örömmel. “Egyre erősebb lettem, nem kellet már annyiszor lefeküdnöm napközben. Ma is reggel 8 óta itt vagyok a műhelyben, a vejem autóját javítom. Most délután 1 óra van és még bírom! Nem mondom, a száraz borból készült fröccsöt sokkal jobban szeretem, de azt most sajnos nem ihatok. Sosem voltam édesszájú, de azért ezt az almalét mégis megiszom. A nejem mondta, hogy megnézte a dobozon a webáruház címét és rendelt is belőle, magának is. Tudja ő fodrász és egész nap talpon kell lennie az üzletében, sok a vendég.

Ha a felesége saját magának is rendelt Immuno gyógyitalt, ez számomra azt jelenti, hogy látja a férjén a javulást, jól gondolom?” – kérdeztem Dódit.

Lehet, de inkább kérdezze meg őt magát. Itt van a szomszédban az üzlete, menjünk át.” – invitál Dódi egy röpke sétára.

Immuno a fodrászok egészségének védelmére

Az üzletben egy nagyon barátságos hölgy fogad, pont jókor érkeztünk. Az utolsó hajszálakat igazgatja egy vendégén, a következő kuncsaft pedig még nem érkezett meg, kaptam pár percet. Kölcsönös üdvözlés után felteszem a kérdést: “Miért döntött úgy, hogy újabb adagot rendel az Immuno gyógyitalból?

Nagyon finom!” – válaszol nevetve a feleség. Valószínű látta az arcomon a meglepetést, mert így folytatta. “Tényleg, nekem nagyon ízlik, de nem ez a fő ok. Láttam, ahogy a férjem fokozatosan erőre kap és már nem rettegett annyira a fertőzéstől. Magam szervezetét is szeretném védeni, már elmúltam 60 éves, olyan sokféle vendég jár hozzám. Valaki mindig köhécsel, tüsszög, mindig van valami a levegőben, és hát fizikailag én elég közel dolgozom a vendég fejéhez. Gondoltam az én immunrendszeremre is ráfér egy kis erősítés.”

Közben megjött az újabb vendég, így elbúcsúztam tőle és a férjétől is. Remélem, hogy a házaspár továbbra is jó tapasztalatokat gyűjt az Immuno gyógyitalról. Hazafele menet a feleség szavain gondolkodtam: “Fizikailag én elég közel dolgozom a vendég fejéhez”.

Valóban, a fodrászok, kozmetikusok, sminkesek nagyon ki vannak téve a cseppfertőzés lehetőségének. Nekik biztos érdemes lenne az Immuno gyógyital kúrát végig csinálni.