Leírás
Röviden a Belgian cukorszegény tejcsokiról
A Belgian Milk No Sugar tejcsokoládé szinte azonnal szétolvad a szájban, igazán finom aromájú, selymes állagú táblás tejcsokoládé. Hozzáadott cukrot nem tartalmaz, a diétázók is bátran fogyaszthatják különösebb lelkiismeret furdalás nélkül. Az ínyencek számára egy pohár vörösborral kiegészítve kitűnő desszertként szolgál.
E csoki alapvető összetevői: minimum 33,9 % kakaópor, kakaó massza, édesítőszer (maltitol 42%), kakaóvaj, aroma, minimum 20,5 % zsíros tejpor, emulgeálószer (szójalecitin), vanília ízesítő. Nyomokban glutént, szóját és olajos magvakat tartalmazhat.
Tudja hol készül a Belgian csokoládé?
"The Belgian" márka jól tökrözi a tradicionális belga csokoládé készítés tapasztalatát, a márkát képviselő csokoládé fajták előkelő helyen szerepelnek a világ csoki imádóinak étlapján. Mint a neve is sugallja, a csoki Belgiumban készül, Antwerpenben. Az ottani gyár mindössze 114 alkalmazottal dolgozik, de más telephelyekkel is rendelkezik.
Az 1956-ban alapított, családi vállalkozás csoki mesterei folyamatosan fejlesztik a termékeket, újabb és újabb ízkombinációkat találnak ki. A gyár valódi prémium csokoládét kínál szerte a világon, hazánkban is ismert márka.
Vélemények
Paraméterek
Átlagos tápérték 100 g termékben | |
Energia | 2059 kJ / 492 kcal |
Zsír | 36,6 g |
ebből telített | 22 g |
Szénhidrát | 50,4 g |
ebből cukor | 7,8 g |
Fehérje | 6,8 g |
Só | 0,01 g |