Barion Pixel

Birgány Andrea Csilla és a Redpower gyógyital család

Egyre több ismert sportoló élvezi a Redpower termékcsalád előnyeit. Előző blogunkban Kása András exatlonos versenyző mesélt saját tapasztalatairól .

Mosolygós, szép izomzatú de nőies fiatal teremtés. Ő Birgány Andrea Csilla, aki számára nem véletlenül fontos a mozgás. Amatőr sportolóként számos versenyen vett részt, többször dobogós helyezést ért el. Azonban nem csak a saját mozgásával törődik. Funkcionális edzőként célja, hogy a sportolni vágyók kizökkenjenek a hétköznapok monotonitásából és szeressék meg a sportot. Mivel ő maga főállásban logisztikával foglalkozik – ami főként ülő munka – saját bőrén érzi a mozgás fontosságát.

Andreának a munka melletti rendszeres mozgáshoz az akaraton kívül kitartásra és erőnlétre is szüksége van. Az sem árt, ha egy kimerítő edzés után zavartalan a pihenés, jó minőségű az alvás. Mindezek meglétéhez hozzájárul a Redpower termékcsalád, amit ő szívesen fogyaszt. Erről szól rövid beszélgetésünk.

Kérdeztem is Andreától honnan halott a Redpower termékekről és melyeket fogyasztja.

Egy ismerősöm mesélt a Redpower gyógyitalokról, ő ajánlotta, hogy próbáljam ki. Utána néztem és megkóstoltam. 2023 február óta a teljes termékcsaládot fogyasztom. Mindegyik gyógyitaluk más funkcióra való, valamelyiket kúraszerűen, valamelyiket pedig rendszeresen használom kis pihenőkkel.

Redpower ajánló – interjú Kása Andrással

Kíváncsi ember vagyok, úgy gondoltam a tényleges próba majd eldönti használom-e a Redpower italokat a jövőben. Az egész családom elkezdte inni az Immuno-t én az Energy italt is, keresztfiam az Allergy-vel kúrálta allergiáját. Már az elején közösen megállapítottuk, hogy mindegyik nagyon finom.

kasa-andras-es-a-redpower-termekcsalad

Andrea, elmondaná, hogy mely napszakban és milyen mennyiségben fogyasztja a Redpower almaleveket?

Az Immunot és az Allergy-t kúraszerűen, általában reggeli vagy tízórai után kb. fél decit.

Az Energy-t főként akkor, ha fáradtabbnak érzem magam. Illetve imádok csak úgy frissítő italként is inni belőle, akárcsak egy utazás során, vagy edzések, kirándulás előtt, néha közben is.

A Harmony-t főként munka vagy edzés után, alvás előtt. Elég éber alvó vagyok, gyógyszereket nem szedek és hiszek a gyógynövények erejében. Úgy gondolom sokat segített az alvás minőségemen is.

Nagyjából havonta, kéthavonta kapom a néhány hétre elegendő adagot. Szinte mindenki kóstolta már a családban. Most kezdenek vele jobban ismerkedni.

kasa-andras-interju-redpower-termekcsalad

Mi a konkrét tapasztalata az adott Redpower termékkel kapcsolatban?

Nálam nagyon sok olyan italt kiváltott, ami káros a szervezetre. Kevésbé kívánom meg a full cukros vagy édesítőszeres üdítőket, a Redpower gyógyitalok után nincs egyből szomjúságérzetem.

Bár gyógyszereket nem szedek, nem is szedtem, de migrénes fejfájással küszködöm kiskorom óta. Talán, ami feltűnt, hogy amióta a Redpower termékeket iszom, azóta nem volt annyiszor migrénem és jobban alszom.

Gyógynövényes készítményeket régebben is használtam, viszont ott nehéz volt eltalálni, hogy mikor, melyiket, milyen arányban használjam. A Redpower gyógyitalokban már benne vannak azok az összetevők, amire a szervezetnek szüksége van. Ami számomra fontos, hogy nincs plusz hozzáadott cukor benne! Sokaknál pedig az is nagy előnyt jelenthet, hogy ez a termékcsalád vegán! Szóval mindnekinek ajánlom, hogy legalább próbálja ki!

Elmondásából arra következtetek Andrea, hogy a gyógynövényeket előnyben részesíti. Jól látom?

Egyértelmű. Nekem fontos a gyógynövények használata gyógyszer helyett akkor, ha az lehetséges. Mint már említettem, szinte soha nem szedtem gyógyszert, csak ha nagyon fontos volt.

Amióta megismertem és megtapasztaltam a Redpower termékcsaládot, azóta ritkábban használok gyógynövényt más formában. Akkor is főként zöld vagy szőlőmagőrleményből készült teát iszom plusz ízesítés nélkül.

A rendelkezésre álló idő gyorsan elszállt, Andrea készül a hétvégi sporteseményekre. Reméljük a kánikula ellenére jó erőben lesz, amihez a Redpower Energy is hozzájárul, majd este a Harmony gyógyital hozzásegíti a minőségi alváshoz. Ne feledjék megfogadni Andrea tanácsát: próbálják ki a Redpower gyógyitalokat.

Lejegyezte: Mihály Kati