Barion Pixel

Élvezze a RedPower gyógynövényes almalé erejét

4 tagú család: Immuno, Energy, Allergy, Harmony

Mindegyik frissen préselt rostos almaléből és a megfelelő gyógynövény kivonatából készült. Áttekintést adunk, hogy melyik ital milyen funkciót tölt be. Az elmúlt időszakban Egervári Ádámmal beszélgettünk, akivel végig kisérhettük a RedPower márkájú gyógynövényes almalé termékek sorsát az ötlettől a pohárba tölthető ital formáig.

Erről a funkcionális élelmiszerről egészen apró részleteket is megtudhattunk az alapanyag beszerzéstől kezdve a gyártáson át a csomagolásig. Bár az utolsó interjúban hosszabb időre búcsúztunk el, de hiányérzetünk támadt. Úgy gondoltuk, hogy érdemes lenne egy összefoglaló erejéig mégis felkeresni Ádámot. Úgy éreztük, hogy pont a korábbi, rengeteg, részletes információt érdemes lenne keretbe foglalni és a RedPower márkájú rostos almalé jelenleg kapható 4 típusának funkciójáról áttekintést adni. Szerencsére Ádám elfogadta a meghívást.

Riporter: Elõőször is köszönöm, hogy műsoron kívül rendelkezésre áll. Annyi információt elmondtunk már a RedPower termékekről, hogy talán túlságosan szétszabdaltuk a témát. Ezért tartanánk szükségesnek egy összefoglalót az egyes termékekről. Mivel kezdjük?

Egervári Ádám: Javaslom, hogy kezdjük a márka legelső képviselõjével, a RedPower Immuno-val. Ezt a terméket 2020. elején kísérletezték ki, egy innovatív immunerősítő italnak szánták. A vírusos időszakokban különösen fontos az immunrendszer erősítése, az egészségesebb étkezés, antioxidánsban, C-vitaminban, energizáló összetevőkben gazdag étrend. A Redpower Immuno itala mindezeket tartalmazza, mivel 100%-os almalét és kétféle gyógynövény főzetéből kinyert elegyet tartalmaz. A természetben megtalálható gyógynövények tudatos párosításból akár a gyógyszereknél erősebb hatóanyaggal rendelkező készítményt nyerhetünk. Az Immunoban megtalálható gyógynövények egyikének rendkívül erõs gyulladáscsökkentő hatása mellett, baktérium- és gombaölő, illetve erős köhögés csillapító tulajdonsága van. A másik gyógynövény pedig nagy mennyiségű magnéziumot, foszfort, kalciumot, vasat káliumot tartalmaz, illetve a vitaminok közül magas az A, B és C-vitamin tartalma. Segít az asztma és légúti tünetek kezelésében, gyulladás csökkentő, szív és érrendszeri megbetegedések kialakulásának kockázatának csökkentésében. E hatás eléréséhez kúraszerűen, napi 0,5 dl Immuno almalé fogyasztása ajánlott. Ezt legalább 30 napig érdemes folytatni.

Riporter: Hm, ez így nagyon jól hangzik, 1 hónapig finom rostos almalét ihatok és még az immunrendszerem is javul.

Egervári Ádám: Igen, ilyen egyszerű, és ugyanez érvényes a RedPower Allergy nevű allergia ellenes italra is. A legfőbb összetevő itt is a frissen préselt alma, amelynél meghatározó, hogy olyan technikával képzik a lé állagot, amely lehetővé teszi, hogy a hatszor több antioxidánst tartalmazó almahéjból is ki tudják nyerni a maximális mennyiségű hatóanyagokat és vitaminokat. A termékben lévő 3 gyógynövény közül, mind nagyfokú gyulladáscsökkentő és immunerősítő hatással bír, amely elengedhetetlen az allergia tünetek kezelésekor. Az allergia sok esetben a legyengült immunrendszer folyamán alakul ki, így akár hosszútávra is megoldást tudnak nyújtani a különféle gyógymódok, csak helyesen kell őket alkalmazni. A gyógyszeres kezelések, általában csak felület kezelésre, és tünet csökkentésre alkalmasak. Ám a Redpower Allergy, olyan gyógynövények elegyéből áll össze, amely az almalével együttes hatása által, a gyomorba kerülés után kezdi hatását kifejteni. Fontos, minden kúra jelleggel alkalmazott termék esetében, hogy van egy adott javasolt időszak, amikor fogyasztása a leginkább ideális a szervezet számára. Ezt befolyásolja, hogy éppen milyen betegségek tüneteinek csökkentésére alkalmazzuk a készítményt. Az allergia tünetek kezelésének esetében, az étkezés közbeni használat a javasolt. Az étkezés során a gyomorban, olyan folyamatok indulnak be, amelyek gázok, gőzök, illetve gomba képződéssel járnak. Ha ezt a folyamatot jól használja ki a szervezet, akkor ezt segítségül véve hamarabb és hatásosabban fejheti ki jótékony hatását a készítmény. A termékben lévő gyógynövények közül az egyik rendkívül erős antioxidáns. Megtalálható benne egy gyulladást csökkentő vegyület, ami antibakteriális, vírusölő, antimikrobás, illetve immunstimuláló hatással is bír. Csökkenteni képes a metasztázisok aktivitásának ütemét és nagyon hatásos a légúti fertőzések leküzdésének segítésében. A másik gyógynövény köhögés csillapító, javítja szív és érrendszer működését, segíti a megfelelő tápanyag felszívódást, illetve javítja annak zavarát. Immunerősítő és a légzésfunkcióit is gyógyítja. A harmadik növényben található vegyületek fokozzák a vérkeringést, megnyugtatják a nyálkahártyát, immunerősítő hatása is van, illetve olyan betegségek leküzdésénél ajánlott, mint az asztma vagy a krónikus bronchitis. Rendszeres fogyasztása csillapítja a köhögést, a nehéz légzést, a mellkasi fájdalmakat, légszomjat, ezek mellett vese tisztító is.

Riporter: Ha napi fél deci gyógynövényes almalével ennyi jó hatást érhetek el, akkor is meginnám, ha ki nem állhatnám az alma ízét.

Egervári Gábor: Ez igazán érthető, még nekem is kellene némi lelkierő ahhoz, hogy egy nem kedvelt ízű ételt vagy italt elfogyasszak. Ha már az erőről, energiáról beszélünk, akkor elérkeztünk a RedPower Energy italhoz. Ebből napi 2 deci is nyugodtan fogyasztható. Ez a frissen préselt rostos almalé is teljesen természetes anyagokból készült, hozzáadott cukormentes és igen alacsony koffein tartalmú. Plusz lendületet adó és a koncentrációt nagyban segítő, memóriát erősítő ital. A termék nem nevezhető energiaitalnak a kereskedelmi szabályozások alapján, mert nincs benne taurin és cukor sem. Napjainkban az energiaital fogyasztók közül sokan vannak, akik függőséggel szenvednek az italtól, nos ettől a RedPower Energy esetében nem kell tartani. Az ital egyik funkcionális gyógynövénye, serkentő hatással bír, amelyet az ókorban potenciálzavarok gyógyítására is alkalmaztak. Ez a növény kalciumban igen gazdag, erősíti a csontokat, a szívfalat, gátolja a véralvadást, keringést javító, a benne lévő réz csökkenti az ízületi gyulladásokat. A másik gyógynövény komponens javítja a koncentrációt, segíti az éberséget, lassítja a sejtek öregedését, stabilizálja a koleszterinszintet, segít lebontani a felesleges test zsírt.

Riporter: Hű, ez pont nekem való! Éppen erre van szükségem, koncentrációt és memóriát serkentő italra.

Egervári Ádám: Akkor érdemes kipróbálni és meglátja az eredményt! Az alacsony koffein miatt nem fog túlpörögni. A felfokozott életmód vezetett a RedPower termékcsalád 4. tagjának kifejlesztéséhez, a RedPower Harmony-hoz. Ez a termék a napi kiegyensúlyozottságot és a nyugodt alvást segítő ital. Nem a már kialakult betegség tüneteinek kezeléséhez alkalmazandó, hanem prevenciós szerepe lehet, amely a pszichés, illetve a szomatikus egészégügyi kockázatokat csökkenthetik. Az ital akár a stressz okozta elhízás megelőzésében is nagy szerepet játszhat. Az alvászavar ésszerűtlen kezelése egyéb kockázatnövekedést indukálhat. A termék egyik alkotóelemének hatása alapján vírusölő, szív és idegrendszert nyugtató, illetve erősítő, vérnyomást és fejfájást csökkentőõ, emellett serkenti az emésztést. A másik komponense, rendkívül erős görcsoldó vegyületei által ötvözhető az almalével, a nyugtató hatás elérése érdekében. Napi ajánlott mennyiség 2 deciliter.

Riporter: Mindegyik terméknél elmondta a napi javasolt fogyasztható mennyiséget. Mi történik ha valaki többet iszik valamelyik termékből?

Egervári Ádám: Nem lesz semmi baj, bármelyik RedPower márkájú almalé mellékhatások és túladagolás veszélye nélkül fogyasztható. Természetesen alap feltétel, hogy az illető ne legyen allergiás sem az almára, sem az adott termékben lévő gyógynövényre.

Riporter: Köszönjük az összefoglalót, és a közeledő nyaralásához jó időt kívánunk. Elárulná, hogy esetleg visz-e magával valamilyen RedPower almalevet?

Egervári Ádám: Igen, azt hiszem a RedPower Harmony jót fog tenni.