Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-val kapcsolatos irányelv értelmében.

gyógynövény tartalmú rostos almalé

Funkcionális italok és a Redpower rostos almalé

2022. 05. 30. 06:00:00
Szervezetünknek 114 különböző féle tápanyagra és vízre van szüksége az egészséges működéshez. A funkcionális élelmiszerek a különleges (speciális) élelmiszerek közé tartoznak, melyeknek a tápértéken és élvezeti értéken kívül még meghatározott egészségvédő hatást is tulajdonítanak.

Édesítőszerek és rák??

2022. 04. 20. 05:00:00
Az édesítőszerek összefüggésbe hozhatók a megnövekedett rákkockázattal – új kutatási eredményekről szól e gondolatébresztő cikk.

Frissen préselt almalével az epekő ellen

2022. 02. 10. 05:00:00

Ria nagynéném tavaly tavasszal kitalálta, hogy gyorsan le kellene fogynia mert már nem szerette a túl feszessé vált ruháit. Nézegette a netet és talált is egy "roham diétát", ami alacsony kalóriatartalmú étrendet írt elő, napi 1100 kcal energiabevitellel. Három hét alatt 10 kilót fogyott, aztán egy napon iszonyatos görcsöt érzett a jobboldalán, azt hitte vakbélgyulladása van.

Elvánszorgott a háziorvosához, aki igencsak meglepő diagnózist gyanított: epekő. Az ultrahangos vizsgálat igazolta is a feltevést.

Nem szereti a gyerek a gyümölcsöt? Neofóbiás?

2022. 01. 30. 14:52:00

Ön is ismeri azt a helyzetet, amikor a gyermeke nem hajlandó almát, körtét, vagy más gyümölcsöt enni? Vagy ha igen, akkor csak egy bizonyos fajtát? Hiába próbál ki bármilyen trükköt, legfeljebb sírás lesz a vége?  Aztán elkönyveli, hogy a gyereke válogatós, és majd talán kinövi. Pedig lehet, hogy a gyerek neofóbiás, ami gyakori jelenség a srácok között.

Miért színes az alma doboza?

2022. 01. 08. 05:00:00
Emlékszik-e, hogy mikor vásárolt először a piros és sárga almából készült, gyógynövény tartalmú frissen préselt almalé italunkból?  Ha a legelső kóstoláson már részt vett, akkor ez 2020 végén lehetett. Arra is emlékszik, hogy mennyivel szebb csomagolás lett az időközben kartondobozzá átváltozott műanyag tasak? Ha sokakkal egyezően az ön válasza is igen, akkor tényleg sikerült jó színeket választanunk! Kiváncsiak vagyunk az Ön véleményére is: milyennek találja a csomagolást? Írja meg e-mailben!

Mit értünk el 2021-ben? RedPower évértékelő

2021. 12. 30. 06:00:00

A RedPower gyógynövény tartalmú, frissen préselt almalé termékcsalád számára 2021. fontos évnek bizonyult. A receptek készítői törekedtek arra, hogy a lehető legszélesebb körben legyenek fogyaszthatók az egyes italok. Nézzük sorban, hogy mi is történt velünk.

Az alma 10 legfontosabb összetevője

2021. 12. 10. 05:00:00

A RedPower termékcsalád alapja a frissen préselt almalé. Ezért igyekszünk az alma kémiáján túl erről a finom gyümölcsről a még több ismeretanyagot átadni olvasóinknak és vásárlóinknak.

Az alma egyike azon gyümölcsöknek, amelyek sok B-vitamin komplexet és esszenciális zsírsavat tartalmaznak, amelyeket szervezetünk nem tud előállítani. Más szóval, az alma fogyasztása segít szervezetünknek hozzájutni a fontos „üzemanyaghoz”, és segít szervezetünk munkájának elvégzésében. De igaz ez?

A frissen préselt gyümölcslé története

2021. 11. 10. 06:00:00

A frissen préselt gyümölcslé finom, egészséges és könnyű elkészíteni. Nem véletlen, hogy a RedPower gyógynövény tartalmú italok alapja is frissen préselt almalé. Otthoni felhasználásra nem is a legdrágább, csodaszép gyümölcsöt szükséges beszerezni, hanem az olcsóbb, picit hibás, de persze nem romlott gyümölcs, zöldség is megteszi. Sokféle gyümölcs centrifuga, zöldséglé préselő gép kapható az áruházakban. Tudja, hogy kinek jutott eszébe először gyümölcslé préselése? Ez a cikk elárulja.

Az immunerősítő nyerő páros: kömény és fahéj

2021. 10. 20. 04:00:00

A szokásos őszi bakteriális és virusos légúti betegségek mellett sajnos 2021-ben még mindig fel kell készítenünk az immunrendszerünket a Covid vírus támadására is. Ennek érdekében már most érdemes elkezdeni a RedPower Immuno nevű kömény és fahéj tartalmú rostos almalé kúra szerű fogyasztását. E két fűszer- és gyógynövény esszenciális olajai nem véletlenül találhatók ebben a gyógyitalban, hanem a szinergikus hatás miatt. Ez egy nyerő páros!

Kosárba

Milyen veszélyekkel jár a gyógynövény-drog és gyógyszer közötti kölcsönhatás?

2021. 08. 20. 06:00:00

Egyre többen próbálják némely gyógyszerüket gyógynövénnyel, gyógynövény-droggal, gyógyteával, természetes anyagokkal helyettesíteni. Sokan sokféle gyógyszert szedünk, melyekhez hosszú leírásokat mellékelve figyelmeztetnek minket az egyes gyógyszerek hatásaira, mellékhatásaira. Orvos legyen a talpán, aki mindent figyelembe tud venni, hiszen ahány ember, annyi szervezet, annyi féle gyógynövény-drog és gyógyszer kombináció. A gyógynövény-drog és gyógyszer kölcsönhatások okozta hatásokról általában nem is számolnak be a betegek, nincs is a tünetekről elegendő dokumentáció.

E témát remekül feldolgozza az "Expert Opinion on Drug Metabolism & Toxicology" című szaklap egyik 2020 februári számában néhány kutató. Mivel a RedPower márkájú rostos almalevek is tartalmaznak gyógynövényt, úgy gondoltuk érdemes nekünk is foglalkozni a kérdéssel.