Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-val kapcsolatos irányelv értelmében.

gyógynövény tartalmú rostos almalé

Milyen veszélyekkel jár a gyógynövény-drog és gyógyszer közötti kölcsönhatás?

2021. 08. 20. 06:00:00

Egyre többen próbálják némely gyógyszerüket gyógynövénnyel, gyógynövény-droggal, gyógyteával, természetes anyagokkal helyettesíteni. Sokan sokféle gyógyszert szedünk, melyekhez hosszú leírásokat mellékelve figyelmeztetnek minket az egyes gyógyszerek hatásaira, mellékhatásaira. Orvos legyen a talpán, aki mindent figyelembe tud venni, hiszen ahány ember, annyi szervezet, annyi féle gyógynövény-drog és gyógyszer kombináció. A gyógynövény-drog és gyógyszer kölcsönhatások okozta hatásokról általában nem is számolnak be a betegek, nincs is a tünetekről elegendő dokumentáció.

E témát remekül feldolgozza az "Expert Opinion on Drug Metabolism & Toxicology" című szaklap egyik 2020 februári számában néhány kutató. Mivel a RedPower márkájú rostos almalevek is tartalmaznak gyógynövényt, úgy gondoltuk érdemes nekünk is foglalkozni a kérdéssel.

Élvezze a RedPower gyógynövényes almalé erejét

2021. 08. 10. 06:00:00
Ismerje meg a RedPower márka név képviseletében jelenleg kapható 4 féle gyógyital erejét: immunerősítő ital, nyugtató hatású ital, allergia ellenes gyógyital és energizáló ital. Mindegyik frissen préselt rostos almaléből és a megfelelő gyógynövény kivonatából készült. Áttekintést adunk, hogy melyik ital milyen funkciót tölt be.

Kik kedvelik a RedPower gyógynövényes almalét?

2021. 07. 30. 06:00:00
Kiknek a kedvence a RedPower gyógynövény tartalmú frissen préselt rostos almalé termékcsalád? Újabb interjú Egervári Ádámmal.

A frissen préselt almalé karrierje

2021. 07. 20. 06:00:00
Hogyan lesz a fáról frissen szedett majd frissen préselt almából gyógynövény tartalmú funkcionális élelmiszer. Betekintés a RedPower márkájú gyógyitalok gyártási menetébe és a technológiájába.

A RedPower több, mint rostos almalé!

2021. 07. 10. 10:00:00
A RedPower gyógynövény tartalmú, frissen préselt almalé italok új márkaként jelentek meg a piacon. Nem pusztán szomjoltó almaléről van szó, gyógynövény tartalmuk miatt a funkconális élelmiszerek kategóriájába illenek. Akik a vegán és GMO mentes gyógyitalokra vágynak, ők is bátran fogyaszthatják e termékeket.

Tényleg finom a Redpower Harmony!

2021. 06. 30. 08:00:00
Fogyasztói vélemény és kutatási eredmény a Redpower Harmony gyógynövény tartalmú, frissen préselt, rostos almaléről.

Szeresd az almalét, a tested meghálálja

2021. 06. 20. 12:00:00
Az alma és belőle préselt almalé fantasztikus hatással bír az egészségünkre. Rák, szív- és érrendszeri betegségek, asztma,  cukorbetegség - ezen rendellenességek és az alma hatását vizsgálták kutatók. Az eredmények önmagukért beszélnek. Nem véletlenül választotta a Redpower fejlesztő csapata a gyógynövény tartalmú italának alapjául a frissen préselt almalét

Paraguay fűvel az aktív nyárhoz

2021. 06. 10. 00:00:00
A RedPower Energy italunk egyik fontos gyógynövénye a paraguay fű. A hosszú bezártság, a kellemetlen tavaszi időjárás után célszerű energiát gyűjtenünk. Akár kirándulásról, akár pótvizsgára való felkészülésről van szó, fizikailag és szellemileg össze kell szedni magunkat. A paraguay fű tartalmú rostos almalé alapú energiát adó italunk ebben segít, hiszen belezártuk mindkét növény összes jótulajdonságát.

Allergia elleni gyógynövények: kömény és kurkuma

2021. 05. 29. 10:08:27
A RedPower Allergy dobozán láthatóak az ital legfontosabb gyógynövényeinek neve: kömény és kurkuma. A cikk bemutatja, hogy e két fűszerként is ismert növény hogyan segít az allergia tüneteinek leküzdésében.

Allergia szezon - RedPower Allergy előnyei

2021. 05. 20. 09:42:14
Az allergia tüneteit sajnos sokan ismerik saját tapasztalatuk alapján. Sokféle gyógynövény is hozzájárulhat a tünetek megszüntetésére, ha azokat rendszeresen fogyasztja. Amikor összeállítottuk a RedPower gyógynövény tartalmú rostos almalé termékcsaládunk RedPower Allergy nevű italát, pontosan ez a cél lebegett a szemünk előtt. Talán nem haszontalan röviden összefoglalni, hogy mit is jelent az allergia.