Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-val kapcsolatos irányelv értelmében.

RedPower hírek

A RedPower csapata fontosnak tartja, hogy friss hírekkel lássa el a vásárlókat a különböző gyógynövény tartalmú rostos almalé termékeivel kapcsolatban.
A RedPower Immuno és a ceyloni fahéj kapcsolata

A RedPower Immuno és a ceyloni fahéj kapcsolata

2021. 09. 20. 00:00:00
A kömény nem csak kulináris fűszerként népszerű, hanem a benne levő aromás anyagok miatt gyógynövényként is használják. Már a középkorban meglehetősen kedvelt volt, borsos íze miatt, Európában a szerelem és a hűség ikonjává vált és néhányan köményt tettek a zsebükbe az esküvői szertartásokra.
Milyen veszélyekkel jár a gyógynövény-drog és gyógyszer közötti kölcsönhatás?

Milyen veszélyekkel jár a gyógynövény-drog és gyógyszer közötti kölcsönhatás?

2021. 08. 20. 06:00:00

Egyre többen próbálják némely gyógyszerüket gyógynövénnyel, gyógynövény-droggal, gyógyteával, természetes anyagokkal helyettesíteni. Sokan sokféle gyógyszert szedünk, melyekhez hosszú leírásokat mellékelve figyelmeztetnek minket az egyes gyógyszerek hatásaira, mellékhatásaira. Orvos legyen a talpán, aki mindent figyelembe tud venni, hiszen ahány ember, annyi szervezet, annyi féle gyógynövény-drog és gyógyszer kombináció. A gyógynövény-drog és gyógyszer kölcsönhatások okozta hatásokról általában nem is számolnak be a betegek, nincs is a tünetekről elegendő dokumentáció.

E témát remekül feldolgozza az "Expert Opinion on Drug Metabolism & Toxicology" című szaklap egyik 2020 februári számában néhány kutató. Mivel a RedPower márkájú rostos almalevek is tartalmaznak gyógynövényt, úgy gondoltuk érdemes nekünk is foglalkozni a kérdéssel.

Élvezze a RedPower gyógynövényes almalé erejét

Élvezze a RedPower gyógynövényes almalé erejét

2021. 08. 10. 06:00:00
Ismerje meg a RedPower márka név képviseletében jelenleg kapható 4 féle gyógyital erejét: immunerősítő ital, nyugtató hatású ital, allergia ellenes gyógyital és energizáló ital. Mindegyik frissen préselt rostos almaléből és a megfelelő gyógynövény kivonatából készült. Áttekintést adunk, hogy melyik ital milyen funkciót tölt be.