Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-val kapcsolatos irányelv értelmében.

Természetesen megoldás az allergia ellen, avagy hogyan fogyasza a RedPower Allergy-t!

Természetesen megoldás az allergia ellen, avagy hogyan fogyasza a RedPower Allergy-t!

Az allergia egy rendkívül alattomos “betegség”, ráadásul egyre több embert érint évről évre. A többség csak elviseli, de nem foglalkozik vele érdemben. A másik fele pedig próbál gyógyszerrel segíteni magán, ami sok esetben a lehető legrosszabb megoldás lehet, pedig léteznek gyógyszert nem igénylő lehetőségek is. Hasonló problémákkal küzdöttünk mi is, amikor évekkel ezelőtt megalkottuk a RedPower allergia elleni termékét. A cél az volt, hogy természetes módon győzzük le az allergiát – anélkül, hogy bármilyen gyógyszerhez nyúlnánk.

Így jutottunk el a gyógynövényekig, amelyek használata már évszázadok óta megszokott, mégis kevesen ismerik őket.

A gyógynövények, legfőképpen a kömény gyulladásellenes és antihisztamin tulajdonsága segíthet a kellemetlen, allergiás tünetek csökkentésében azon túl, hogy az immunrendszert is támogatja! Ezt persze sokszor kényelmetlen bevenni naponta, főleg hatalmas kapszulákban, azonban egy 100%-os almalé társaságában sokkal vonzóbb mindenki számára.

Az italt kúraszerűen célszerű fogyasztani, mégpedig étkezés közben, naponta minimum 50 ml-t. A kívánt hatás eléréséhez legalább 30 nap szükséges, a napi adag a gyorsabb hatás érdekében 12 óra elteltével duplázható. Tehát érdemes már hónapokkal előtte elkezdeni a kúrát, hogy még csak meg se érezzük az Allergiát, amik ügye egész évben kihat a szervezetünkre a különböző pollenek miatt.

A nagyobb kiszerelésű RedPower Allergy gyógynövényes termékünk könnyen kezelhető dobozban kapható. A doboz oldalába épített csapon keresztül könnyen és higiénikusan tölthető ki a megfelelő adag. Egy doboz 30 napos kúrához elegendő mennyiséget tartalmazza a minimális napi adag fogyasztása esetén. A felbontott dobozt kérjük hűtőben tárolja és 30 napon belül fogyasszuk el.

Kinek javasoljuk a RedPower Allergy gyógynövény tartalmú italunkat?

Gyógynövényes italunkat különösen olyan felnőtteknek és gyerekeknek ajánljuk, akik nem a gyógyszert részesítik előnyben, hanem a tüneteket természetes anyagok fogyasztásával kívánják csökkenteni. A termék kiemelt tulajdonságai:

✅ erősíti az immunrendszert,

✅ segít semlegesíteni a gyulladásokat,

✅ kiváló antioxidáns,

✅ méregtelenít,

✅ segít a meghűléses betegségek megelőzésében, a fertőzések távoltartásában,

✅ energia- és vitamintartalma késlelteti az éhségérzet kialakulását.


Próbálja ki a RedPower Allergy-t, most ajándékba adunk egy ingyenes szállítást minden márciusi hétvégén! 

Kosárba

Kupon kód: "ingysz"


 

Tartalomhoz tartozó címkék: allergia elleni ital