Barion Pixel

Hogyan szabadultam meg az allergia tüneteitől

Zoltán parlagfű allergiája 17 éven keresztül minden szezonban alaposan meggyötörte őt. 2023-ban végre rátalált a megoldásra, amikor megismerte a Redpower Allergy nevű gyógyitalt. Ez a finom almalé megszabadította az allergia tüneteitől. Az idáig vezető úton sokat szenvedett – erről mesél most.

„Idén augusztusban voltam 50 éves. Egy kereskedelemmel foglalkozó cég tulajdonosaként a vezetők összetett feladatát végzem, jövök-megyek, sok időt töltök az irodámban. Nagyon gyakran ügyfelekkel, beszállítókkal tárgyalok telefonon és személyesen is. Ez utóbbi miatt különösen kellemetlen a minden nyár végén, ősz elején jelentkező parlagfű allergia.

A betegség 33 éves koromban jelentkezett, tehát jó ideje velem él. Emlékszem, hogy egyszer nyár végén elmentünk kirándulni és mire este hazaértünk rámtört az allergia összes tünete. Mint később a vizsgálatok kiderítették, a parlagfű volt az oka.
A bajt tetézte, hogy már korábban orrsövényferdülést is diagnosztizáltak nálam. Az elváltozás olyan mértékű orrlégzési akadályt jelentett, hogy meg kellett operálni.

Szóval sokat kinlódtam az allergia szezonokban a menetrendszerűen jelentkező tünetektől. A torkom állandóan kapart, a szemem viszketett, orrfújás nélkül alig kaptam levegőt. Az évek alatt rengeteg gyógyszert beszedtem, sok orrspray flakont kiürítettem.

Tavaly, egy termék kóstolón megismerkedtem Egervári Gáborral, a Redpower termékcsalád tulajdonosával. Elkezdtünk beszélgetni és én elmeséltem neki az allergiával kapcsolatos problémámat. Ő javasolta, hogy próbáljam ki a Redpower Allergy nevű gyógynövény tartalmú italukat.

Idén májusban bontottam ki az első doboz gyógyitalt. Minden nap, reggel vagy este szoktam meginni a javasolt fél decit az Allergy-ből. Ha úgy érzem, hogy túl sok parlagfű pollen van a levegőben, akkor még fél decivel megtoldom a napi adagot.

parlagfu-allergia-ellen-repower-allergy-gyogynovenyes-ital

Amióta a Redpower Allergy gyógyitalt fogyasztom, megszűntek az allergiás tüneteim. Idén még egy szem allergia ellenes gyógyszert sem kellett beszednem. Mivel az orrsövényferdülésemet a műtét sem oldotta meg teljesen, esténként egy kis orrspray azért továbbra is szükséges.
Nagyon boldog vagyok, hogy kaptam egy természetes összetevőkből készült „eszközt”, ami felszabadított az allergia tünetei alól. Az már csak hab a tortán, hogy még rendkívül ízlik is! Saját tapasztalatom alapján őszintén ajánlom mindenkinek, aki allergiás panaszoktól szenved.”

Eddig a történet. Milyen jó is egy újabb személyes tapasztalatot hallani a Redpower Allergy gyógyital hasznosságáról! Korábban Violetta nevű vásárlónk számolt be arról, hogy az Allergy hogyan mulasztotta el a bőrkiütéseit. Az érintetteknek célszerű felkészülni az allergia szezonra, erről is olvashatnak egy korábbi bejegyzésben.

A beszélgetés végén Zoltán azt is elárulta, hogy a közeljövőben ő és a felesége ki fogja próbálni a Redpower új termékeit, a Man és Woman italokat. Mindkettőjük nagy híve a természetes összetevőkből készült termékeknek, gyógyszerekből pedig csak a feltétlenül szükséges, minimális mennyiséget szedik adott esetben.

Redpower Allergy gyógynövényes funkcionalis ital – 1500 ml

4900 Ft

egységár 3,26 Ft/ml

A RedPower Allergy a természet erejével harcol az allergiás tünetek ellen. Gyógynövényekkel gazdagított funkcionális ital az allergia kellemetlen tüneteit csökkentheti, és erősíti az immunrendszert. Kiváló antioxidáns forrás, segíti a méregtelenítést, és elősegíti a fertőzések megelőzését. Emellett rosttartalma révén támogatja az egészséges táplálkozást. Teljes élet allergiával is lehetséges – próbáld ki a RedPower Allergy-t!…

Készleten

SKU: 83876
Category:

A történetet elmondta: F. Zoltán
A történetet lejegyezte: Mihály Katalin