Barion Pixel

Hol járt a Redpower csapata?

Betörtünk a Herbaházba

Ne ijedjenek meg, nem bűncselekmény történt! A Redpower csapata több alkalommal ingyenes kóstolót tartott az ország különbözõ területein lévő Herbaház boltok előtt. Idén májusban Budapesten kezdtük, majd 2022. június 9-én Szegeden jártunk, ahol nagy sikere volt termékeinknek. E sikernek köszönhetõen minden Redpower ital ezentúl a Herbaházak boltjaiban is elérhetõ.

A Redpower országjárása

Márciusban az Öko Zsibongó keretében mi is bemutathattuk a Redpower termékcsalád allergia ellenes italát, az immunerősítő almalevet, a nyugtató rostos almalevet és az energizáló italunkat. A rendezvény egyik fő motívuma az egészségtudatosság, mely teljesen beleillik a Redpower csapat koncepciójába.

Június 26-án Tiszafüredre látogattunk, ahol a Decathlon Tavi Napok keretében a sportolók különösen örültek a Redpower Energy italunknak.

A sportolóknál maradva, megtekintettük a balatonfüredi Kékszalag vitorlásversenyt is. Mondanunk sem kell, hogy az Energy itt is hatalmas sikert aratott.

Országjárásunk következõ helyszíne a Bajai Halfõzõ fesztivál volt, melyet 2022. július 8-9. között tartottak. A Mogyi Színpadon különböző koncertekre összegyûlt látogatók megkóstolhatták a Redpower rostos almaleveit is. Készletünk hamar elfogyott, így örömmel nyugtáztuk, hogy a közönségnek ízlett!