Barion Pixel

Honnan ez a rengeteg energia? – interjú

Honnan van ez a rengeteg energia? Bő másfél évvel ezelőtt az orvosom hívta fel a figyelmemet a RedPower Energy nevű italra. Elmondta, hogy ez egy teljesen természetes almalé, amihez különböző gyógynövényeket adtak. Javasolta, hogy próbáljam ki. Én hallgattam rá, kipróbáltam és hatott!”

Végre! Alig pár csengetés után – nagy örömömre – egy igen energikus, de barátságos hang köszönt rám a telefonban. Dorottyával nem volt egyszerű megfelelő időpontot találnunk a beszélgetéshez, mert nagyon szoros napirendje van.

Ő egy Duna-parti városban él tőlem 300 kilométerre, így csak a telefonos interjú jöhetett szóba. Ha éppen nem munka közben sikerült hívnom, akkor vagy edzésen volt focistaként, vagy foci edzést tartott gyerekeknek. Bár nagyon fiatal, de nehéz lehet bírni ezt a feszített tempót – gondoltam. Meg is kérdeztem, hogy honnan van ez a rengeteg energia.

dorottya-a-focista
Dorottya a focista edző

Dorottya: “Nem volt ez mindig így. Régebben teljesen lemerültem fizikailag, sőt szellemileg is egy-egy edzés után. A nagyobb igénybevételt jelentő meccsekről nem is beszélve. Bő másfél évvel ezelőtt az orvosommal beszélgettem és ő hívta fel a figyelmemet a RedPower Energy nevű italra. Elmondta, hogy ez egy teljesen természtes almalé, amiben mindenféle gyógynövény van. Javasolta, hogy próbáljam ki. Az ajánlott adag felét edzés vagy meccs előtt igyam meg, a maradékot pedig utána. Úgy véltem, hogy ha az orvosom ajánlja, akkor kipróbálom. “

Riporter: “Tapasztalt valamilyen változást?” – kérdeztem. Kíváncsi voltam, hogy egy fiatal női focistának mennyire tud segíteni egy gyógyital a sportban és a munkában.

Dorottya: “Pár hónap után elmúlt az edzés utáni kimerültségem, egyáltalán nem vonszoltam magam és az agyamat is tudtam használni” – felelte. “Azóta is rendszeresen iszom az Energy italt, sőt a cég többi termékét is kipróbáltam és a családom is fogyasztja.”

Riporter: “Úgy érti, hogy a családnak is az Energy ital lett a kedvence?”

Talán a jövő focistái?

Dorottya: “Nem, a családom az Immuno és a Harmony italokat issza. Az Immuno-t persze én is fogyasztom párhuzamosan az Energy mellett, nem is voltam beteg másfél éve. “

Riporter: “A Harmony-t ki fogyasztja a családban?”

Dorottya: “A szüleim alvásproblémával küzdöttek. Mindig elég fáradtak voltak, mert éjjel gyakran felébredtek és így nem tudták rendesen kipihenni magukat. Nekik is az orvosom ajánlotta a RedPower Harmony-t, azt mondta, hogy szerinte 1-2 hónap rendszeres fogyasztás után meg fog szűnni a nyugtalan alvásuk.”

Riporter: “És így lett? Már jól alszanak a szülei?”

Dorottya: “Hála a Harmony-nak pár hónap után hatott az ital. Azóta már szinte esti szertartássá vált náluk, hogy lefekvés előtt megisszák a napi adagot. Nagy örömükre már régóta nyugodtan végig alusszák az éjszakát és reggel pihenten ébrednek. És még az ízét is szeretik.“

Riporter: “Említette, hogy Ön az Immuno italt is rendszeresen fogyasztja. Mi a helyzet a szüleivel e téren?”

Dorottya: “Igen, ők is rászoktak az Immunora is amikor elkezdődött a Covid járvány. Hiszen tudták, hogy velem milyen jót tett az Energy ital, velük pedig a Harmony, így abszolút megbíztak az Immuno-ban is. Ők sem voltak betegek, legfeljebb egy-két tüsszentés fordult elő amióta Immunot isznak. Az elmúlt vírusos időszakban a megelőzés központi kérdéssé vált a családban.”

Riporter: “Ha már ilyen jók a tapasztalatai 3 féle RedPower termékkel kapcsolatban, szokta-e ajánlani a barátainak vagy ismerőseinek?”

Dorottya: “Nem csak pusztán ajánlani szeretném, hanem gondolkodom, hogy viszonteladóként én is áruljam. A környezetemben mindenkinek, aki naponta, rendszeresen fogyasztja valamelyik RedPower italt, rengeteget segített és ma is segít az adott gyógynövényes almalé. Teljesen beváltotta a hozzá fűzött reményeket, ezért saját tapasztalatom alapján, őszintén merem ajánlani bárkinek.”

Riporter: “Ó, ez igazán nagyszerű, hiszen egy saját tapasztalattal rendelkező személy a legautentikusabb információ forrás! Mit emelne ki a RedPower italokról a leendő vevői részére?”

Dorottya: “Két dolgot tartok nagyon fontosnak, amit meg kellene értenie a jövőbeni vásárlóimnak. Az egyik az, hogy nem egy kommersz almaléről van szó, hanem frissen préselt gyümölcsléről, amibe valamilyen gyógynövényt kevertek. Ez biztosítja a kívánt hatást. A másik pedig a folyamatos fogyasztás. Alkalmanként egy-két pohárka nem elég. Nekem is, szüleimnek is kellet pár hónap mire éreztük az adott hatást. Gondolom a gyógynövény hatóanyagának el kell érnie valamilyen szintet a vérben és ez egy nap alatt nem megy.”

Riporter: “Azt hiszem nagyon rátapintott a lényegre, Dorottya! Hadd kérdezzem még meg, hogy próbálkozott-e másfajta szerrel az Immuno előtt? Vagy esetleg a szülei? Ha igen, mit tapasztaltak?”

Dorottya: “Őszintén bevallom, én korábban nem próbáltam semmit, és tudomásom szerint szüleim sem. Ők nem akartak volna altatót szedni, én pedig tartózkodtam az úgynevezett energiaitaloktól a magas koffein tartalmuk miatt. “

Megköszöntem az interjút és örömmel nyugtáztam, hogy nem csak nekem van ilyen jó véleményem erről az italcsaládról. Hogyan beszélgethetnék olyan dologról, amit nem ismerek közelebbről. Én és a családom az Immuno-t isszuk naponta, és mi sem voltunk betegek amióta elkezdtük a “kúrát”, immár fél éve.