Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-val kapcsolatos irányelv értelmében.

immunerősítő ital

A gyerekeink imádják az Immuno almalét

2022. 05. 10. 05:00:00

Következő riportalanyunk - Ramóna - és családja már „törzstagnak” számít, hiszen évek óta rendszeresen fogyasztják a Redpower termékeket. A gyerekei imádják az ízletes gyógyitalt.  A vele való beszélgetés során kiderült, hogy a család apraja és nagyja milyen előnyöket élvez az Immuno immár három éve tartó, rendszeres fogyasztása révén.

Édesítőszerek és rák??

2022. 04. 20. 05:00:00
Az édesítőszerek összefüggésbe hozhatók a megnövekedett rákkockázattal – új kutatási eredményekről szól e gondolatébresztő cikk.

Az Immuno újra életre keltett a kemoterápia után

2022. 03. 30. 10:25:52
Dódi a műtét utáni kemoterápiát nagyon nehezen viselte. Kapott ajándékba egy doboz RedPower Immunot. Egy hónapja, minden reggel fél decit iszik belőle.  “Egyre erősebb lettem, nem kellet már annyiszor lefeküdnöm napközben.”  És már nem fél annyira a fertőzésektől.

Immunerősítő és allergia ellenes italok

2022. 02. 20. 06:00:00

Még nem késő elkezdeni a RedPower Allergy és a RedPower Immuno kúraszerű fogyasztását az allergia gyengítésére és az immunrendszer erősítésére.  A Covid és a vele járó légúti betegségek sok embert legyengítettek. Ezért akciós áron kínáljuk e két terméket is, hogy minél többen megerősödve várhassák a tavaszt.

E két ital közös összetevője a kömény. Erről a fűszerként is népszerű  növényről már korábban részletesen írtunk, talán érdemes újra olvasni a cikket.

Nem szereti a gyerek a gyümölcsöt? Neofóbiás?

2022. 01. 30. 14:52:00

Ön is ismeri azt a helyzetet, amikor a gyermeke nem hajlandó almát, körtét, vagy más gyümölcsöt enni? Vagy ha igen, akkor csak egy bizonyos fajtát? Hiába próbál ki bármilyen trükköt, legfeljebb sírás lesz a vége?  Aztán elkönyveli, hogy a gyereke válogatós, és majd talán kinövi. Pedig lehet, hogy a gyerek neofóbiás, ami gyakori jelenség a srácok között.

Hogyan gyógyított meg a RedPower Immuno

2022. 01. 20. 03:00:00
Tíz évvel ezelőtt kezdődött arcüreg problémán nemrég megoldódott! A sok orrcsepp, fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő nem segített. Aztán 2021 őszén  a látókörömbe került egy rostos almalé alapú “varázsital”, amitől végül is meggyógyult a népbetegségként is számon tartott krónikus arcüreggyulladásom.

Ajándékozzon egészséget karácsonyra!

2021. 12. 16. 05:00:00
Ha az elmúlt évek megtanítottak nekünk valamit, az az, hogy egészségünk és jólétünk valóban az egyik legértékesebb dolog, amink van. Őrizzük meg, előzzük meg a betegséget gyógyszerek helyett gyógynövényekkel.

Az immunerősítő nyerő páros: kömény és fahéj

2021. 10. 20. 04:00:00

A szokásos őszi bakteriális és virusos légúti betegségek mellett sajnos 2021-ben még mindig fel kell készítenünk az immunrendszerünket a Covid vírus támadására is. Ennek érdekében már most érdemes elkezdeni a RedPower Immuno nevű kömény és fahéj tartalmú rostos almalé kúra szerű fogyasztását. E két fűszer- és gyógynövény esszenciális olajai nem véletlenül találhatók ebben a gyógyitalban, hanem a szinergikus hatás miatt. Ez egy nyerő páros!

Kosárba