Barion Pixel

Kása András és a Redpower

Kása András nevéről az jut eszembe, hogy kemény Ninja harcos, kitartó Exatlon versenyző. Sejtettem, hogy honnan ez a rengeteg energia és állóképesség a nem mindennapi teljesítményhez, de tőle szerettem volna hallani. Személyesen nem ismerem, de egy közös ismerősünktől a telefonszámát megkaptam.

Alig pár csörgés után András felvette a telefont. Nagy örömmel üdvözölt, elárulta, hogy már várta a hívásom. Andrásnak, a közös ismerősünknek és nekem, van egy közös pontunk. Ez pedig a Redpower termékcsalád.

Kíváncsi voltam honnan hallott András a Redpower gyógyitalokról.

Ivanek Robi barátom mesélt először a Redpower almaléről. Elmondta, hogy számára milyen előnyökkel járt a Redpower Immuno és Energy ital fogyasztása. Aztán egy napon felkeresett Egervári Gábor, a termék gyártója. Teljesen részletes információt adott minden egyes gyógyitalukról, melyik milyen funkciót tölt be, hogyan célszerű fogyasztani. Mintákat is kaptam Gábortól, hogy én is kipróbálhassam az italokat.

Kiváncsi ember vagyok, úgy gondoltam a tényleges próba majd eldönti használom-e a Redpower italokat a jövőben. Az egész családom elkezdte inni az Immunot én az Energy italt is, keresztfiam az Allergyvel kúrálta allergiáját. Már az elején közösen megállapítottuk, hogy mindegyik nagyon finom.

Egyik családtagom az almásrétes, másik gyerekem az almáspite, valaki pedig a mézeskalács ízét vélte felfedezni. Tehát az íz tökéletes volt. A gyógyhatáshoz még időre volt szükség”.

Kérdeztem Andrást, hogy ő mit tapasztalt, illetve a családtagjainak mi a véleménye. Beváltak-e a Redpower italok arra a célra, amire fogyasztották? Nagyon pozitív választ kaptam.

Számunkra bevált a Redpower termékcsalád íz és funkció szempontjából is. Én elsősorban az Energy italt fogyasztom. Az Energytől még pörgősebb lettem, nem fáradok el gyorsan. Amikor időjárási front érkezik, azt sokkal jobban átvészelem, a közérzetem jobb marad. Az Energy napi 2 deci adagját van amikor reggel egyszerre megiszom, de van úgy, hogy egész nap folyamatosan kortyolgatom.
A Redpower Man italt lassan két hónapja iszom a javasolt napi fél decis adagban. Úgy általában kellemessebb a közérzetem, és hát hogyan is fogalmazzak, a koromhoz képest fickósabbnak érzem magam.”

kasa-andras-interju-redpower-termekcsalad

Mi a helyzet a családtagokkal? Az ő szervezetükre milyen hatással van a Redpower?

„Brigi, a menyasszonyom az Immunot, a Harmonyt és a Woman italt is kúraszerűen fogyasztja. A Woman különösen jót tesz neki, mert helyre hozta a rendszertelen havi ciklusát a dolog normalizálódott. A korábban 24-25 napra rövidült ciklus megnőtt 28 napra, ami sokkal jobb és megszűntek a köztes problémák is.

Briginek, alvás problémája is van. Nagyon nehezen alszik el, és már hajnalban felébred. Így nyilván nem tudja kipiheni magát rendesen. Számára segítséget nyújt a Harmony gyógyital.

Brigi keresztfia allergiás tüneteinek csökkenését pedig az Allergy almalé gyógynövényei biztosítják.”

Redpower ajánló

A Testnevelési Egyetem Sport-táplálkozástudományi Központ akkreditált Analítikai Laboratóriumának vizsgálata szerint a Redpower Energy gyógyital nem tartalmaz a WADA tiltólistáján szereplő, mindenkori protokoll szerinti összetevőt.

redpower-energy-dopping-mentes-energizalo-ital

Elbeszéléséből úgy érzem, hogy a Kása család sok tagja profitál valamelyik Redpower gyógyitalból. Ezt akként is értelmezhetem, hogy szinte mindenkinek ajánlaná ezeket az almaleveket?

„Így van! Életkortól függetlenül, akár sportol akár nem sportol az illető, nagy segítség lehet az adott gyógyital. Ártani nem lehet vele mert vegyszermentes, csak természetes összetevőket tartalmaz, a Vegán termék feltételeit is kielégít, sőt még a doppingmentes szerek között is szerepel az Energy.

Én amúgy is nagy híve vagyok a vegyszerek nélkül készült enni- és innivalónak. A színes kapszulák helyett nekem jobban esik egy adag Immuno vagy Energy almalé! A boltokban kapható élelmiszerek egy része nem ok nélkül áll el a polcon akár egy évig is. Biztos van benne valamilyen tartósítószer. Ezért is fontos alaposan áttanulmányozni minden terméken az összetevőket.

Nemsokára találkozni fogok Exatlonos társaimmal és viszek nekik kóstolót. Én hiszem, hogy a természetes, vegyszermentes módon termelt élelmiszer alapanyag segít megőrizni az egészségünket. A hit pedig fontos, mert amiben hiszek, az sikerülni fog.”

Azt hiszem ez tökéletes végszó. Higgyünk tehát Kása András szavainak és próbálják ki a Redpower gyógyital család termékeit.

Lejegyezte: Mihály Kati