Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-val kapcsolatos irányelv értelmében.

Próbáld ki a RedPower erejét: ingyenes szállítás minden márciusi hétvégén!

Próbáld ki a RedPower erejét: ingyenes szállítás minden márciusi hétvégén!

A Redpower csapat nagyon jól tudja, hogy milyen fontos az immunrendszerünk, illetve mennyire rossz lehet egy allergiás reakció tavasszal. Ezért idén úgy döntöttünk adunk egy kis extrát, hogy jól induljon a tavasz. Ha még nem próbáltad a RedPower termékcsaládot, akkor itt az ideje, mivel minden márciusi hétvégén ingyenes kiszállítással ajándékozunk meg!

Ez lényegében egy tavaszi ajándék tőlünk azoknak, akik már használták a termékeinket és rendszeresen rendelnek, illetve azoknak, akik kipróbálnák és leendő fogyasztók szeretnének lenni!

A RedPowernél különböző gyógynövényes természetes, hozzáadott cukor mentes almalében.A gyógynövény határozza meg, hogy az adott ital milyen hatást fejt ki a szervezetre. A termékek neve azonnal elárulja, hogy mire való egy-egy ital. Például a kömény és citromfű nem csak a konyhában kaphat szerepet, hiszen e két fűszer vagy gógynövény nyugtató hatása nem titok.

Összesen 4 féle RedPower termék közül választhatunk, mindegyik specifikus problémára jelent megoldást. Az egyes RedPower termékek 30 napos kúrát tartalmaznak, erről részletesebben itt írtunk korábban.

2022-ben minden márciusi hétvégén ingyenesen szállítjuk ki a RedPower termékeket! Kupon kód: "ingysz"

Tartalomhoz tartozó címkék: akció_ kuponkód