Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-val kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Redpower – az alma ereje

Az „alma ereje” szóösszetétel gyakran előfordul az egészséges táplálkozással, vitaminokkal, diétával, fogyókúrával kapcsolatban.  Bizonyára ismerik a mondást: Minden nap egy alma, az orvost távol tartja. A nyers almán kívül ezt a gyümölcsöt más formában is lehet fogyasztani. Ez a gondolat vezérelt minket a Redpower márka  néven kapható rostos almaital gyógynövényekkel termékünk kidolgozásában.

A Redpower piros almáig vezető út

A gyógynövények szeretete régi időkre vezet viszza, korábban egy  levendula ültetvénnyel foglalkoztunk. A levendula nyugtató, lazító, fertőtlenítő hatásáról sokat lehet olvasni. Némely források szerint a levendulát az arab világban honosították meg. A Redpower pedig itt kapcsolódik az arab világhoz.

Egy kedves barátunk, aki Dubaiból származik, ma orvosként dolgozik Magyarországon. A Pécsi Orvostudományi Egyetemen elvégzése után egy évtizeden keresztül a természetgyógyászat különböző ágaiban is elmélyítette tudását. Az ő ősi, keleti receptjei alapján készülnek a termékeink. A két fő alkotórész csoport: rostos almalé és különböző gyógynövények. A legelső termékünk a Redpower Immuno  névre hallgató rostos almaital gyógynövényekkel volt.

Miből  áll a Redpower rostos ital gyógynövényekkel?

A cím meg is válaszolja az abban feltett kérdést: frissen préselt almalé és gyógynövények. E két csoport közül az almalé minden saját márkás termékünkben megtalálható, a gyógynövények változnak. Mindegyik termék valamilyen más problémára adhat megoldást, melynek hatása, ereje az adott gyógynövénynek tudható be. A Redpower termékek receptúrája természetesen üzleti titok, de annyit elárulhatunk, hogy termék típusonként 2-4 féle gyógynövény kivonatát tartalmazzák.

Az almát kizárólag magyar forrásból szerezzük be, míg a gyógynövények amerikai, ázsiai és európai piacokról származnak. Egyébként az almát azért választottuk, mert nem az alapital ízért szeretnénk változtatni, hanem a rostos gyümölcslében levő gyógynövények hatásait. Saját termékeinket Magyarországon gyártott csomagoló anyagba helyezzük és az Alapi Munka Gyümölcse Szociális Szövetkezet üzemében bérgyártásban töltetjük.

Jelenleg négy féle italunk érhető el: Redpower Allergy, Redpower EnergyRedpower Harmony  és Redpower Immuno. A termékek 1500ml, 5x200ml, 200, 250 milliliteres kiszerelésben kaphatók.

Kik állnak a Redpower mögött?

A receptek kidolgozása, fejlesztése a már említett orvos feladata, a termeléssel kapcsolatos tevékenységet a gyógyszertári asszisztens képesítésű tulajdonos végzi, míg az üzleti, műszaki, kereskedelmi jellegű feladatok a műszaki végzettségű másik tulajdonosra hárulnak. Mindegyikük célja az, hogy olyan egészséges ital kerüljön a fogyasztó poharába, ami kizárólag természetes anyagokat tartalmaz, cukormentes, adalékmentes és koffeinmentes formában.

Természetesen vannak terveink a jövőre vonatkozóan is, új Redpower termékek kidolgozása a legfőbb célunk. Ezek a termékek a webáruház kínálatában is reményeink szerint hamarosan megjelennek.

A webáruház látogatói már nyilván látták, hogy a Redpower saját márkán kívül más termékekkel is foglalkozunk. Sajnos egyre több ember szenved különböző allergiában,  túlsúlyos, vagy éppen cukorbeteg. Minden termékünk közös vonása, hogy kizárólag természetes anyagokat tartalmaz, az egyes csoportok pedig egy bizonyos allergéntől mentesek. Így került a termék palettánkba a cukormentes csoki, a gluténmentes édesség, a laktóz mentes nasi.

Mindig jó érzés konkrét arcokat, hangokat kapcsolni a megvásárolt termékekhez. Ezért fotó helyett egy 8 perces videót ajánlunk, melyből megismerhetnek minket, a Redpower gyógynövényes ital megálmodóit.

 

 

az élet íze- the taste of life