Barion Pixel

Friss információk a gyógynövény tartalmú almaléről

gyogynovenyek-kamaszoknak-redpower-blog

Zöld gyógyítók: gyógynövények kamaszoknak

A serdülőkor izgalmas, de kihívásokkal teli időszak a fiatalok életében. A hormonális változások és a hirtelen növekedés mellett sajnos nekik is meg kell küzdeni időnként …

Elolvasom

gyogynoveny-gyerekeknek-repower-blog

Adható-e gyógynövény gyerekeknek? EU ajánlás

A felnőttek közül sokan használnak gyógynövényeket, gyógynövény alapú készítményeket különböző egészségügyi problémákra. Annak néztünk utána, hogy mi a helyzet a gyerekek esetében. Bizonyos tudományos eredmények …

Elolvasom


Redpower – gyógynövény tartalmú almalé

Bizonyára ismerik a mondást: Minden nap egy alma, az orvost távol tartja. A nyers almán kívül ezt a gyümölcsöt más formában is lehet fogyasztani. Ez a gondolat vezérelt minket a Redpower márka néven kapható gyógynövény tartalmú rostos almaital termék családunk kidolgozásában.

  • Webáruházunkból bárki rendelhet, aki szeretné kipróbálni termékünket, vagy már rendszeresen fogyasztja, csak elfogyott az otthoni készlet.
  • Blog rovatunk cikkeiben és a Tudásközpont írásaiban rendszeresen nyújtunk tudományos hátterű, átfogó információt a következő témákban: immunrendszer erősítése, allergia kezelése, feszültségoldás, nyugodt alvás, energiaital helyettesítés.
  • Fizikai boltokban (pl. Herbaház üzlethálózat) is elérhetők termékeink, melyek listáját oldalunkon megnézheti.

Külön büszkeséggel tölt el bennünket, hogy termékeink 2022 után, 2023-ban is jogosultak a Vegán, azaz a V-védjegy használatára. A védjegyet kiadó szervezet szakemberei az ellenőrzés során mindent megfelelőnek tartottak, így egy újabb évig használhatjuk a V-logót.

redpower-vegan-gyogyital-removebg-preview

Arra törekszünk, hogy funkcionális italainkat és azok minden aspektusát megismertessük az érdeklődőkkel. Ha pedig már megkedvelték e gyógynövényes almaleveket, több helyről be is szerezhessék.

Kik állnak a Redpower mögött?

A receptek kidolgozása, fejlesztése egy kedves orvos barátunk feladata, a termeléssel kapcsolatos tevékenységet a gyógyszertári asszisztens képesítésű tulajdonos végzi, míg az üzleti, műszaki, kereskedelmi jellegű feladatok a műszaki végzettségű másik tulajdonosra hárulnak. Mindegyikük célja az, hogy olyan egészséges ital kerüljön a fogyasztó poharába, ami kizárólag természetes anyagokat tartalmaz, cukormentes, adalékmentes és koffeinmentes formában.

Természetesen vannak terveink a jövőre vonatkozóan is, új Redpower termékek kidolgozása a legfőbb célunk. Ezek a termékek a webáruház kínálatában is reményeink szerint hamarosan megjelennek.

Mindig jó érzés konkrét arcokat, hangokat kapcsolni a megvásárolt termékekhez. A fotóra kattintva egy 8 perces videót ajánlunk, melyből megismerhetnek minket, a Redpower gyógynövényes ital megálmodóit.

Tutor Mária és Egervári Gábor a Redpower megálmodói

A gyógynövények szeretete régi időkre vezet viszza, korábban egy levendula ültetvénnyel foglalkoztunk. A levendula nyugtató, lazító, fertőtlenítő hatásáról sokat lehet olvasni. Némely források szerint a levendulát az arab világban honosították meg. A Redpower pedig itt kapcsolódik az arab világhoz.

Kedves barátunk, aki Dubaiból származik, a Pécsi Orvostudományi Egyetemen elvégzése után egy évtizeden keresztül a természetgyógyászat különböző ágaiban is elmélyítette tudását. Ma is természetgyógyászként dolgozik Magyarországon. Az ő ősi, keleti receptjei alapján készülnek a termékeink. A két fő alkotórész csoport: rostos almalé és különböző gyógynövények. A legelső termékünk a Redpower Immuno névre hallgató rostos almaital gyógynövényekkel ma is nagyon népszerű.

Miből áll a Redpower gyógynövényes, rostos ital ?

A cím meg is válaszolja az abban feltett kérdést: frissen préselt almalé és gyógynövények. E két csoport közül az almalé minden saját márkás termékünkben megtalálható, a gyógynövények változnak. Mindegyik termék valamilyen más problémára adhat megoldást, melynek hatása, ereje az adott gyógynövénynek tudható be. A Redpower termékek receptúrája természetesen üzleti titok, de annyit elárulhatunk, hogy termék típusonként 2-4 féle gyógynövény kivonatát tartalmazzák.

A gyógynövény tartalmú rostos almalé töltőüzem telephelye – Alap

Az almát kizárólag magyar forrásból szerezzük be, míg a gyógynövények amerikai, ázsiai és európai piacokról származnak. Egyébként az almát azért választottuk, mert magyar termelőktől könnyen elérhető, az alma alapízét sokan kedvelik, így a rostos almaléhez kevert, különböző hatású gyógynövények íze is kellemesen érvényesülhet. Saját termékeinket Magyarországon gyártott csomagoló anyagba helyezzük és az Alapi Munka Gyümölcse Szociális Szövetkezet üzemében bérgyártásban töltetjük.

Jelenleg négy féle italunk érhető el: