Barion Pixel

Szteroidos kenőcs helyett Redpower Allergy gyógyital

Bármilyen eredetű bőrkiütés nagyon kellemetlen állapot, akár fájdalmas is lehet. Egy nő számára pedig külön problémát okoz az esztétikai hatás, hiszen nem járhat télen-nyáron nadrágban és hosszú ujjú blúzban.

Ilyen gonddal küzdött Violetta, aki szellemi foglalkozású, fiatal hölgy. Munkája során sok ügyféllel kell személyesen beszélnie, a bizalomhoz pedig hozzátartozik az ápolt külső is. 2020-ban apró hólyagok jelentek meg a bőrén, melyek eleinte vízszerű, majd sárgás-barnás folyadék tartalmúnak tűntek.

allergias-kiutes-ellen-redpower-allergy

Mivel az elváltozások hamar kirepedeztek és fájdalmassá váltak, Violetta azonnal orvoshoz fordult. A doktor valamilyen allergiára gyanakodott, de a tünetek súlyossága miatt szteroidos kenőcsöt és gyógyszert írt fel. A krémet napi 2-3 alkalommal kellett alkalmazni, amitől a bőr állapota javult de a hólyagok nem múltak el teljesen.
Újabb látogatás az orvosnál, aki egy gyengébb kenőcsöt írt fel mivel több szeteroidot már nem akart adni. Violetta szinte állandóan használta az új krémet, mert ha nem kente a bőrét, a kiütés megjelent. Már kesztyűben kellett mosogatni, fürdeni, hajat mosni. Gyanúja szerint mosogatószer, szappan, tusfürdő vagy sampon lehetett a bűnös.


Mindenképpen allergia vizsgálatra lett volna szükség, de Violetta a munkája és a nyári meleg miatt sem tudott elmenni. A procedúra ugyanis azzal járt volna, hogy a teszt első napján a hátára különböző allergén anyagokat tartalmazó korongokat tapasztottak volna. Ezen idő alatt óvatosan kellett volna mozognia, nem zuhanyozhatott volna és figyelni arra, hogy a tapaszok ne essenek le. Heti három alkalommal lett volna teszt olvasás, ez már végképp nem fért volna bele az akkori munkarendjébe.

allergia-teszt-haton

Violetta tudott a Redpower márka létezéséről, családtagjai közül többen rendszeresen Immunot és Harmonyt fogyasztanak. Ezért arra gondolt, hogy kipróbálja az Allergy nevű gyógyitalt, hátha javít a helyzetén, addig, amíg el tud majd menni allergia vizsgálatra.


Elkezdte az Allergy kúrát és hihetetlenül gyorsan, már pár nap múlva szinte megszűntek a panaszai. Ma már csak 2-3 naponta, iszik az Allergy gyógyitalból, de ez az adag is tünetmentesen tartja. Megfigyelte, hogy ha hosszabb időt kihagy ismét előjön a kiütés, viszont sokkal kisebb és enyhébb formában. Ilyenkor visszatér az Allergy fogyasztáshoz és a bőre rendbe jön.


Allergia vizsgálaton még nem volt, de Violetta jól érzi magát, tünetmentes, a gyógyitalt szívesen issza. Minden bizonnyal az Allergy ital gyógynövény tartalma blokkolja az allergiás reakciót, ami most óriási segítség számára.