Barion Pixel

RÓLUNKA RedPower története…

A RedPower életre hívói szívügyüknek tekintik a gyógynövények lenyűgöző hatásainak tanulmányozását és feltárását.

RedPower rólunk | Marcsi
RedPower rólunk | Gábor

Az elmúlt években elszántan dolgoztak azon, hogy a birtokukban levő ismereteket és tapasztalatokat egy dinamikusan fejlődő funkcionális gyógynövényes ital formájában adják tovább az embereknek, amelynek zamatát az érett, lédús magyar alma adja.

Összeházasítottuk azokat az elemeket, amelyek a modern világ szüntelenül pörgő mindennapjaiban elengedhetetlenek: egy természetes, hatásos és tiszta erőforrást, amely támogat téged, hogy a legteljesebb életed élhesd.

Itt vagyunk, hogy segítsünk fogyasztóinknak elérni és fenntartani az optimális egészségi állapotot és jólétet.

Tisztán. Etikusan. Fenntarthatóan

Egyensúlyt keresünk a saját egészségünk és a világ egészsége között – azaz mind tervezési, mind gyártási folyamatainkban a legtisztább, legfelelősségteljesebben beszerzett és legfenntarthatóbb gyógynövényekkel gazdagítjuk termékeinket.

A RedPower kínálatában található termékek büszkén viselik a hitelesített vegán minősítést, ami garantálja, hogy minden benne található összetevő a természet ajándéka. 

RedPower üzem

A RedPower csapata

Egyetértünk abban, hogy az adalékmentes, a természet által adott összetevőkből készült funkcionális ital az ideális út az egészséghez!

Bár szoros kapcsolatot ápolunk a nemzetközi biogazdasági szektor vezető szereplőivel, mindig örömmel és elkötelezetten fókuszálunk a hazai források felkutatására, amikor csak tehetjük.

A RedPower csapatát az alapító trió alkotja: Marcsi, aki gyógyszertári szakértelemmel bír, Gábor, mint technikai irányító, és Dr All Ehab orvos, a gyógynövények mestere.

Igazoltan fogyasztható versenyzőknek is

A RedPower termékekben nem találhatsz meg nem engedett anyagokat – ezt a Free-Dopping Program bizonyítja. Akár a legintenzívebb versenysport mellett is nyugodtan fogyaszthatóak, hiszen termékeink megbízhatóságát számos hazai és nemzetközi sportszervezet is elismeri és ajánlja

RedPower Testnevelési Egyetem által bevizsgált Doppingellenes vizsgálattal ellenőrzött
Testnevelési Egyetem által bevizsgált Doppingellenes vizsgálattal ellenőrzött

Folyamatos fejlesztések és bővítések

A rendelések megnövekedett száma miatt az elmúlt időszakban jelentősen növeltük termelési kapacitásunkat. Funkcionális gyógynövény italaink már nem csak 3 nagykereskedelmi lánc polcain, hanem egyre több webáruházban, fitness termekben és kiskereskedelmi üzletben találhatóak meg.

De nem elég, hogy termékeink ott legyenek, szeretnénk személyesen is kapcsolatba lépni egészségtudatos vásárlóinkkal és potenciális ügyfeleinkkel. Ezt erősíti a tény, hogy többek között Czanik Balázzsal is rendszeresen részt veszünk különböző sporteseményeken.

Büszkék vagyunk rá, hogy olyan nagyköveteink vannak, mint Czanik Balázs, Kása András, Birgyán Andrea Csilla és további kiemelkedő személyiségek, akik hozzájárulnak termékeink népszerűsítéséhez.

RedPower üzem

…és itt nem állunk meg.

Az utunk még csak most kezdődik igazán!

RedPower termékeink már nem csak Magyarországon, hanem az Amazon.com-on, és más európai országokban, mint Románia, Németország, Franciaország és Svájc is ott vannak a polcokon.

Csatlakozz hozzánk ebben a lenyűgöző utazásban a gyógynövények bámulatos világába! Ha többet szeretnél megtudni az immunerősítésről, az allergia kezeléséről vagy arról, hogyan lehet igazán nyugtató és feltöltő az alvásod – nézz bele TUDÁSKÖZPONTUNKBA