Barion Pixel

Sajtószoba

A Redpower gyógynövény tartalmú almalé ötlete, megvalósítása és forgalmazása egy magyar családi vállalkozás munkájának gyümölcse. Ez a kicsiny család szeretné ha a termékeik kedvelői fokozatosan nagyobb családdá fejlődnének. E cél érdekében

igyekeznek minél több fórumon keresztül bemutatni a Redpower gyógyitalok tulajdonságait és különböző funkcióit.

Az immunerősítő italon túl, az energiát tápláló vagy allergia ellenes almalén keresztül, a testi-lelki nyugalomhoz hozzájáruló rostos italon túl, a női és férfi szervezet speciális igényeit kielégítő ízletes almalé mind megtalálható a Redpower kínálatában.

Az elmúlt időszakban az alábbi helyeken olvashattak a Redpower gyógyitalokról. Reméljük valamelyik hír Önhöz is eljutott, akár a Gasztroteszt kulináris élvezetek honlapjáról, vagy valamelyik sportos témájú weboldalról.

A képekre kattintva elolvashatja a teljes cikkeket!

Idézet a Bella Café cikkéből

A Redpower márka néven kapható gyógynövény tartalmú rostos almaital termék család népszerű az egészséges, sportos életmódot követők körében, ráadásul a gyermekek is örömmel fogyasztják.

Gourmet Riporter ezt írta

Azért választottuk az almát, mert magyar termelőktől könnyen beszerezhető, továbbá az alma alapízét sokan kedvelik, így a rostos almaléhez kevert, különböző hatású gyógynövények íze is kellemesebben érvényesülhet.

Sportmenü címe így szól

Ízletes gyógynövényital a testi-lelki egészségért”


Gasztroteszt ismertető a Redpower termékeiről

A nyers almán kívül ezt az egészséges, zamatos gyümölcsöt más formában is lehet fogyasztani. Ez a gondolat vezérelte a Redpower gyógynövényes ital megálmodóit: így megalkották a természetes, vegán, cukormentes finomságot.


BeCool weboldal híre a Redpower termékekről

Mindegyik termék valamilyen más problémára adhat megoldást, melynek hatása az adott
gyógynövénynek köszönhető. Termék típusonként 2-4 féle gyógynövény kivonatát tartalmazzák
.”