Barion Pixel

Hogyan gyógyított meg a RedPower Immuno

Az immunerősítő ital előtt

Tíz évvel ezelőtt kezdődött arcüreg problémán nemrég megoldódott! A sok orrcsepp, fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő nem segített. Aztán 2021 őszén a látókörömbe került egy rostos almalé alapú “varázsital”, amitől végül is meggyógyult a népbetegségként is számon tartott krónikus arcüreg gyulladásom.

Diagnózis nem egyértelmű tünetekkel

Nem tudom önnek volt-e olyan érzése, hogy kicsit fáj az arcürege, talán nem is fájdalom, hanem inkább erős diszkomfort érzés. Nincs teljesen eldugulva, az orrfújás sem akadályozott csak az a kissé feszítő érzés. Kamillás inhalálás, néhány szem enyhe fájdalomcsillapító és a dolog rendbe jön. Átmenetileg. Az első pár alkalommal a nagyon szeles időjárásnak tudtam be az állapotomat, mert ahol én élek, ott mindig fúj a szél. A helyiek “Szeleshalom”-nak is hívják a települést.

Hamar észrevettem, hogy szinte minden hónap vége fele jelentkezik a gyulladás, vagy nem is tudom minek nevezzem. Mivel egyre jobban zavart a jelenség orvost kerestem. Természetesen először egy fül-orr-gégészhez mentem. Szimpatikus 40 körüli férfi fogadott rendelőben, alaposan kikérdezett és megvizsgált. Valamilyen eszközzel az orromba világított, majd azt mondta jó hír, hogy nincs orrpolipom, mert az gyakori oka az én tüneteimnek is. Hát ennek örültem is meg nem is. Végül is nincs mit eltávolítani, viszont egyelőre az ok sincs meg. Felírt valamilyen antibiotikumot, azt szedtem 2 hétig. Elvileg ennek meg kellett volna oldania a problémát. Abban maradtunk, hogy ha a gyógyszer ellenére mégis megint előjön a panaszom ismét felkeresem őt.

Pár hónap múlva visszamentem mert gyakorlatilag semmi nem változott. Akkor kaptam valamilyen újfajta orrcseppet, ami annyira új volt, hogy alig tudtam beszerezni. Ezért aztán elég nagy reményeket fűztem hozzá. Sajnos hiába, mert a cseppektől annyira szédültem, hogy nem tudtam alkalmazni.

A következő látogatáskor a fül-orr-gégész azt mondta, hogy ő nem találja az okát a tüneteimnek, keressek fel egy fogorvost, hátha fogászati oka van a panaszomnak. Ezzel el is ment a kedvem. Telt az idő, a gyulladások menetrendszerűen jöttek. A fogorvoshoz nem azonnal rohantam, végül is nem volt elviselhetetlen a dolog. Az élet aztán mégis döntött, elkezdett fájni az egyik fogam. Ráadásul pont felül, pont azon az oldalon, ahol az arcüregem szokott renitenskedni. A fogorvos is nagyon kedves volt, részletesen beszámoltan neki az arcüreg gondomról. Csinált egy röntgen felvételt, melyekből kiderült, hogy a fogaim gyökerei rendben vannak, egyik sem gyulladásos, a fájós fogamat pedig betömte. Hát ez is csak félig jó hír, mert az eredeti probléma oka továbbra is rejtve maradt.

És megint fül-orr-gégész. Teltek az évek, és minden hónap végén jött a gyulladás. Nagyon untam és kezdett elegem lenni belőle. Ismét felkerestem a fül-orr-gégészt, hátha közben valami látható történt ott belül. Ezúttal csináltatott egy CT vizsgálatot, amire kicsit várni kellett. Végül is az eredménnyel visszamentem hozzá és akkor született meg a végső verdikt. Azt mondta, hogy sajnos anatómiai oka van a bajomnak és ezzel együtt kell élnem. A foggyökerek nagyon belenyúlnak az arcüregbe és nagyon közel vannak egymáshoz, nem tud a terület teljesen kiürülni, hamar kialakulhat gyulladás. Hát ez eléggé letaglózott, most ez lesz egész életemben? Gyógyszereken éljek?

FESS műtét vagy mi legyen?

Nem FESS megoldás a műtét! Egyik télen elég rossz lett a helyzet, ezért elmentem a háziorvosunkhoz antibiotikumért. Bár ő egyben nagyon jó barátunk is, de korábban nem vontam be, mert úgy gondoltam neki nincs speciális vizsgáló eszköze és nyilván tovább küldene szakorvoshoz. Akkor meg minek terheljem, van elég betege. Ő felvetette, hogy esetleg a FESS műtét segítene. FESS műtét?

FESS műtét

Na, az nem! Addigra már elég sok cikket olvastam az arcüreg gyulladásával kapcsolatban és nem lett a kedvencem ez a műtét. Meg is kértem a háziorvost, hogy őszintén mondja meg, a helyemben ő elvégeztetné ezt a műtétet saját magán? Válasza nemleges volt.

A végső megoldás a vörös erőben rejlik: RedPower

Újabb évek teltek el és 2021 őszén egy ismerős ajánlotta a RedPower nevű gyógynövényes almalét. Megnéztem a honlapjukat és megtetszett az Immuno nevű italuk. A terméktájékoztatóból ez a mondat különösen megfogott: “vírus-, baktérium- és gombaölő tulajdonságai révén segít a fertőzések elleni harcban“.

Dúlt a Covid, rendre jöttek a mutánsok, féltem az influenzától is. Bár három Covid elleni és egy influenza elleni oltáson is túl voltam, meg az alma sem volt a kedvencem, de úgy gondoltam, hogy ez a gyógynövénytartalmú almalé ártani nem fog. Pláne ha a leírás szerint erősíti az immunrendszeremet.

Lassan 3 hónapja fogyasztom, naponta fél decit. Nagyon finom íze van, de ami a lényeg: elmúlt a krónikus arcüreg gyulladásom! Szinte hihetetlen, de csak most állt össze bennem a kép. Már egy hónap után feltűnt, hogy lényegesen enyhébb volt a szokásos gyulladás. Ennek nagyon örültem, és gondolkoztam is kicsit vajon mitől, de akkor még nem kötöttem javulást a RedPower Immunohoz.

A következő hónap végén, tíz év után először elmaradt a gyulladás! Kész, vége. Ekkor töprengtem, hogy mi változott az életemben és rájöttem: a gyógyital megjelent a mindennapjaimban! Egy-két deci biztosan nem lett volna elég, végül is a gyógyszereket is folyamatosan szedjük, kivéve az akut fájdalomcsillapítókat. A krónikus betegségem sem egy hét alatt alakult ki, nyilván a gyógynövény hatóanyagának is szüksége volt időre, hogy elkezdje kifejteni hatását. Ezért el kellett telnie bizonyos időnek, míg megjelent a jó hatás.

Szóval ez a gyógynövénytartalmú almalé biztosan az életem része marad, továbbra is minden nap inni fogok belőle és őszintén ajánlom mindenkinek. Szívesebben költök RedPower Immunora, mint gyógyszerekre. És még az íze is jobb!

Redpower Immuno gyógynövényes funkcionális ital – 1500 ml

4900 Ft

egységár 3,26 Ft/ml

A RedPower Immuno egy természetes gyógynövényes ital, mely rostos almalével és gyógynövényekkel támogatja az immunrendszer működését. Fokozza a szervezet védekezőképességét, segítve a fertőzések elleni harcot. Hozzájárul a rostban gazdag táplálkozáshoz, és támogatja az egészséges életmódot. Gazdaságos kiszerelés Glutén mentes GMO mentes Hozzáadott cukor nélkül

Készleten

SKU: 83875
Category: