Barion Pixel

A Redpower színei

Miért színes az alma doboza?

Emlékszik-e, hogy mikor vásárolt először a piros és sárga almából készült, gyógynövény tartalmú frissen préselt almalé italunkból? Ha a legelső kóstoláson már részt vett, akkor ez 2020 végén lehetett. Arra is emlékszik, hogy mennyivel szebb csomagolás lett az időközben kartondobozzá átváltozott műanyag tasak? Ha sokakkal egyezően az ön válasza is igen, akkor tényleg sikerült jó színeket választanunk! Kiváncsiak vagyunk az Ön véleményére is: milyennek találja a csomagolást? Írja meg e-mailben!

Csapatunk egy része azon dolgozott, hogy rostos almaleveink elérjék a megcélzott egészségügyi hatást. Kollégáink boszorkánykonyhájukban próbálták, hogy melyik gyógynövény kivonatot milyen mennyiségben adagoljanak az almaléhez. Munkatársaink másik része pedig azon ügyködött, hogy a RedPower márka ne csak a finom és gyógyhatású italok közé tartozzon, hanem a csomagolás megjelenése is vonzóvá tegye.

RedPower almalé színtörténete

Itt van például a márkánk színskálája, ami honlapunkon is megjelenik: piros, fekete, sötét szürke, fehér. Miért pont ezeket a színeket választottuk? A gyógyital célját és az esztétikus megjelenést szerettük volna összehangolni. Ezért tanulmányoztuk a számunkra is meglepően érdekes színpszichológia tudományát.

Az alap gyümölcslét zömmel piros színű almából préseljük ki. A piros erőteljes szín, felkelti a figyelmet, erős érzelmet vált ki, bátorságot is szimbolizál. A vér, a szerelem színe, látványa felgyorsítja a szívverést és a légzést. Ó, az a sok piros alma! Alapvetően meleg szín, cselekvésre, válasz reakcióra késztet, mert az energia, a vitalitás színe is. Nekünk pont erre volt szükségünk, hiszen a RedPower energiát ad, egészségesebbé teszi az életünket.

redpower-termekek-herbahaz-header

Mielőtt túlpörögne valaki a sok pirostól, kellett egy ellensúly: a fekete. A tudomány szerint komoly, egyszerű és elegáns szín. A stílusosság, a jó ízlés színe is. Nahát, ez kell nekünk! Stílus és elegancia. Önmagában alkalmazva azonban legtöbb kultúrában a gyász színe is. Ezért tettük mellé a fehéret és sötét szürkét.

A fehér szín a letisztultság, a tisztaság, jóság és makulátlanság színe. Tekintélyt parancsol. Éppen ezért bizalmat és pontosságot sugároz. A béke színeként is szokták emlegetni. Feketével együtt alkalmazva ünnepélyes hatást kelt. Hát a mi italainkat nem csak ünnepélyes alkalmakkor érdemes fogyasztani, hanem minden nap. Tisztán fogyasztva igen hatásos és jól érezhetőek az egyes gyógynövények ízei is.

A szürke egy érett szín, amely bizalmat ébreszt, ezért időtállóságot, kiszámíthatóságot társítunk hozzá. Mi is reméljük, hogy aki egyszer végig csinált egy kúrát, annak elnyertük bizalmát és újra és újra feltölti az otthoni készletét.

A RedPower termékek színei

Alapszíneink minden dobozon megtalálhatók, de az egyes termékeink csomagolását más színekkel is kombináltuk. Azoknak is megvan a maguk jelentése.

  • Redpower Harmony jellemző színei: fekete, sárga, kék. A fekete jelentését már ismerik, így újdonságként a sárgát és a kéket jellemezzük. Sárga almát is használunk a gyümölcslé alaphoz, így ez a szín szinte kötelező volt. A tudomány szerint a sárga a napra, a nap fényére emlékeztető meleg szín. Derűt, boldogságot, vidámságot, játékosságot áraszt. Pihenésre, napozásra is csábít. Életerőt és inspirációt sugároz. Hát ezek majdnem mind jellemzőek a RedPower Harmony italunkra is. Harmóniát idéz, pihenésre serkent. A kék a víz színe, amely nyugalmat, biztonságot, állandóságot szimbolizál. Lelassítja az anyagcserét, légzést, higgadt állapotot idéz elő. Hideg szín, nagy felületen hőérzetünket is képes befolyásolni. A komolysággal, bizalommal és az intellektussal is szokták összefüggésbe hozni. A RedPower Harmony rendszeres fogyasztásának egyik célja e nyugalom és biztonságérzet elérése!
  • RedPower Immuno színei: fekete, piros, türkiz. A fekete és piros sztoriját már ismerik, marad a türkiz magyarázata. A türkiz lehet inkább kékes és inkább zöldes árnyalatba hajló. Az Immuno esetén talán a türkiz kékes árnyalatának nevezhetnénk a színt. A türkiz, a régiek lebilincselő tengerzöld köve a bölcsességet, a nyugalmat, a védelmet, a jó szerencsét és a reményt jelképezi. Hasonlóképpen, a kortárs kristályszakértők a bölcsesség, a nyugalom és a védelem képviseletéért ünneplik. Na tessék! Már a szín is a védelmet sugallja! Hát még maga az Immuno gyógynövényes almalé!
  • A RedPower Energy színei is: fekete, piros, türkiz. Már mindegyik szín jelentését ismeri, de tudnia kell, hogy az Energy véd a fáradtság ellen, a levertséget űzi el. Az almalé reményt ad arra, hogy a napi teendőkhöz szükséges energiát megkapja, amit a gomb megnyomásával nyomban meg is vehet!
  • RedPower Allergy színei: fekete, zöld, lila. Az elegáns feketét már ismeri, adósak vagyunk még a zöld és a lila tulajdonságaival. A zöld az élet, a természet, természetesség színe. Bizalmat, nyugalmat, kényelmet áraszt. Élettani szempontból nyugtató hatása van. A világosabb árnyalatok a sarjadó természetre asszociálnak, ezért a növekedést, reményt, fiatalosságot szimbolizálják. Sötétebb árnyalatai férfias, konzervatív hatást keltenek. A lila pedig a luxust, presztizst, minőséget sugározza. Királyok színének is szokták hívni. A legtöbb allergia a természetből származik, az allergia elleni szerek pedig megnyugtatják a szervezetet. Ha kúraszerűen kipróbálta, ön is tapasztalhatta e király minőségű termék hatását.

Bármilyen szín is a kedvence, mindegyikhez talál Redpower terméket. Egészségére!