Barion Pixel

Immunerősítő és allergia ellenes italok

Még nem késő elkezdeni a RedPower Allergy és a RedPower Immuno kúraszerű fogyasztását az allergia gyengítésére és az immunrendszer erősítésére. A Covid és a vele járó légúti betegségek sok embert legyengítettek. Ezért akciós áron kínáljuk e két terméket is, hogy minél többen megerősödve várhassák a tavaszt. E két ital közös összetevője a kömény. Erről a fűszerként is népszerű növényről már korábban részletesen írtunk, talán érdemes újra olvasni a cikket.

Fegyver a mogyoró pollen ellen: a kömény tartalmú RedPower Allergy

Lassan érkezik a várva várt a tavasz, és vele együtt a kevésbé áhított allergia szezon. Fontos, tehát hogy a pollenallergiás betegek figyeljenek a megelőzésre és a tünetek enyhítésére. Egy tabletta bevétele gyors segítség lehet, de nem ez az egyetlen mód. Természetesen nem arra ösztönözzük, hogy hagyja abba az allergia elleni gyógyszerek szedését, csak arra biztatjuk, hogy próbálja ki a természetes alapú, gyógynövény tartalmú italokat. A leghatékonyabb kezelések azok, amelyek segítenek a betegség lefolyásának megfordításában vagy a betegség progressziójának megelőzésében, nem csak a tünetek megszüntetésében.

Az idei telünk is szokatlanul enyhe volt, így aztán az év első napjaiban több helyen is megjelentek a levegőben a különböző pollenek. A Nemzeti Népegészségügyi Központ február közepére vonatkozóan így figyelmeztet: „A mogyoró pollenkoncentrációja várhatóan a magas tartományban alakulhat, a hét közepén helyenként még a nagyon magas szintet is elérheti. Az éger virágpora országszerte közepes-magas, a ciprus- és tiszafafélék pollenje jellemzően alacsony-közepes szinten várható. A kőris, valamint a juhar virágporának mennyisége országszerte alacsony.” (forrás: https://www.nnk.gov.hu)

Fegyver az immunrendszer erősítésére: a kömény tartalmú RedPower Immuno

Mint a bevezetőben említettük, a két gyógynövényes almalé közös vonása a kömény. A teljes kömény növényből a magok képezik a farmakológiailag aktív részeket. A mag 50%-a esszenciális zsírsavakból áll (linolsav, olajsav, palmitinsav, dihomolinolsav). Ezen belül úgy tűnik, hogy a timokinon az aktív hatóanyag.

Kömény timokinon hatóanyaga allergia ellenes hatású

Állatkísérletek kimutatták, hogy a nigellone – ami a timokinon polimerje – megakadályozza a hisztamin felszabadulását a hízósejtekből, így alkalmazható asztma, hörghurut és allergia esetén. A köménymag intenzív támogatást nyújt az immunrendszernek. Erőteljes immunmodulátor, egyensúlyban tartja az immunrendszert, így az sem nem reagál túl, sem nem alul.

Az új kutatások azt mutatják, hogy immunszabályozó, gyulladáscsökkentő és antioxidáns hatásai révén a köményolaj erős immunszövetséges, különösen, ha a légúti egészségről van szó. Néhány kulcsfontosságú mikrotápanyag létfontosságú az immunsejtek növekedéséhez és működéséhez, többek között a vas, az A, C, D és E vitamin, cink.

Ezek mind megtalálhatók a köményben, a kömény pedig a RedPower Allergy és RedPower Immuno termékekben. Tehát aki ezeket a frissen préselt almalé alapú italokat fogyasztja hozzájuttatja a szervezetét ilyen fontos mikrotápanyagokhoz. Mindezt finom, rostban is dús almalé formájában. Ne feledjék, hogy az igazi hatás eléréshez legalább 3 hónapig kell naponta fogyasztani az almaléből.