Barion Pixel

Mit értünk el 2021-ben?

RedPower gyógynövény tartalmú termékek évértékelője

A RedPower gyógynövény tartalmú, frissen préselt almalé termékcsalád számára 2021. fontos évnek bizonyult. A receptek készítői törekedtek arra, hogy a lehető legszélesebb körben legyenek fogyaszthatók az egyes italok. Nézzük sorban, hogy mi is történt velünk.

A RedPower márka élete 2021 elején

A 2021-es év elejétől a mi életünket is bonyolította a koronavírus, de éppen e járvány hívta fel a figyelmet a RedPower Immuno nevű rostos almalére. Egyre ismertebb és népszerűbb lett a termék, sokan megtapasztalták az immunerősítő hatását, a szervezet számára plusz segítséget nyújtva a Covid ellenes oltás mellé. Az Immuno 250 mililitert tartalmazó tasakját kevesebben választották, mint a másfél literes családi kiszerelést. Ez érthető, hiszen a rostos almalé alapú gyógyital hamar elfogy ha az egész család rendszeresen fogyasztja.

Gyógynövényes almalé tavasza és a V-védjegy

Tavasszal örömmel tapasztaltuk, hogy a RedPower Energy nevű italunk is jobban bekerült a köztudatba. Ezt részben a tavaszi fáradtságnak tulajdonítjuk, másrészt az alacsony koffein tartalom ellenére mégis hatékony az ital.

2021. májusában aztán egy nagy lépést tettünk vásárlói körünk szélesítése érdekében. Termékeink jogosultak lettek a Vegán, azaz a V-védjegy használatára. Ennek a rövid hírnek a hátterében komoly munka áll. Cégünk nyilatkozott az engedélyt kiadónak termékeink és azok feldolgozása során felhasznált összes adalékanyag teljes összetételéről. Ezen önbevallás alapján és a V-védjegy csapatának ellenőrzését követően az élelmiszerek és egyéb termékek besorolhatók „Vegán” vagy „vegetáriánus” kategóriába.

vegan-rostos-almale-termekek-900x350
A Redpower kiérdemelte a Vegán védjegy használatát!

Azokat az ételeket és egyéb termékeket, amelyek nem tartalmaznak állati eredetű összetevőket, Vegánnak nevezik. Ahhoz, hogy egy termék Vegán legyen, az elkészítésükhöz sem szabad élő állatok vagy állati eredetű komponenseket felhasználni. Ez kötelezően érvényes az adott termék összes gyártási és feldolgozási lépésére. A RedPower márkanevet viselő gyógynövény tartalmú rostos almalevek ezt az elvárást maximálisan kielégítik.

Az almalé nem nyaral!

Nyár közepén kezdtük érzékelni, hogy megnőtt az érdeklődés a RedPower Allergy nevű almalé iránt. Addigra már sokan tudták, hogy gyógyitalainkat kúraszerűen érdemes fogyasztani, így egyre többen „készülődtek” az őszi allergia szezonra, a csalánfélék, füvek, fészkesek, libatopfélék, parlagfű és üröm elleni harcra . Az ital egyik gyógynövénye a kömény, melynek gyulladás ellenes és antihisztamin tulajdonsága segíthet a kellemetlen allergiás tünetek csökkentésében. Ráadásul az immunrendszert is támogatja, így remekül kiegészíti az Immuno italt.

A RedPower rostos almalé egy szakdolgozat témája 2021. júliusában sikerült mikrofon végre kapni Egerváry Ádámot, aki egyetemi szakmai gyakorlatát a cégnél töltötte. Sőt, a diplomamunkáját a RedPower termékeiről írta, mely sikeresnek bizonyult és Ádám megszerezte az M.Sc. fokozatát a Budapesti Műszaki Egyetemen. A szakdolgozat többek között kitér a RedPower konkurenciáinak vizsgálatára is, ami igen fontos a piac szélesítése miatt hiszen sok almalé alapú ital van forgalomban.

Bár a RedPower italok legnagyobb arányú összetevője szintén az almalé, mégis a különleges gyógynövények kivonatával elegyedve egy teljesen innovatív készítményről van szó. A RedPower alap receptúrájában a vitaminokban, antioxidánsokban gazdag, frissen préselt almalé mellé a világ számos tájáról gondosan válogatott gyógynövényeket adtak.

A RedPower tervei 2022-re

Még idén szerettünk volna négy, újabb fajta almalé alapú gyógyitalt kifejleszteni, de sajnos a beütemezett munkákat nem tudtuk teljesen befejezni. Így a megvalósítás utolsó része áthúzódik 2022-re. Jövőre várható a cukorbetegség tüneteit csillapító, a női hormonok helyes működését segítő, a potenciál zavart javító és a magas vérnyomást csökkentő RedPower termékek megjelenése.