Barion Pixel

Nyuszi alvás helyett már végig alszom az éjszakákat

Erzsébet egy kedves nyugdíjas asszony, akinek alvásproblémája megoldódott a RedPower Harmony ital rendszeres fogyasztása óta. Az általa “nyuszi alvásnak” nevezett rövid alvásciklusok helyett ma már mélyen átalussza az éjszakát. Férje is rászokott a Harmonyra, ő is kipihenten ébred.

Amikor Erzsébetet hívtam telefonon, készséggel szánt rám egy kis időt arra, hogy elmesélje saját tapasztalatát Redpower Harmony itallal kapcsolatban. Mint a hatvanas korosztályból oly sokan, neki is alvászavarai voltak, de szerencséjére mióta az ital rendszeres fogyasztójává vált már nyugodtak az éjszakái. Mire való a RedPower Harmony ital?

Riporter: „Milyen jellegű probléma miatt döntött a RedPower Harmony mellett?”

Erzsébet: „Nem tudom miért, de nagyjából 2 évvel ezelőtt zaklatott lett az alvásom. Úgy aludtam mint a nyuszi, nagyon sokszor felébredtem, csak piciket tudtam egyhuzamban aludni és reggel rettentően fáradtan ébredtem. Ettől már nagyon kikészültem, már reggel elromlott a napom. Amúgy sem vagyok már húsz éves, 60 felett járok és ha nem tudok rendesen aludni az nagyon rossz nekem.”

Riporter: „Hm, ismerős gond, sajnos fiatalabbaktól is hallani! Ilyenkor a legtöbb ember valamilyen altatót kezd szedni, vagy esetleg nyugtató teát iszik. Végül is millió reklám erre ösztönöz. Erzsébet, Ön is próbált valamilyen teát vagy netán gyógyszert?”

Erzsébet: „Nem, gyógyszert nem próbáltam, nem szerettem volna. Igazából a nyugtató tea sem jutott eszembe. Nem is tudom, nem gondolkoztam a megoldáson, talán csak még vártam valamire.”

Riporter: „Ha nem tett konkrét lépéseket, akkor hogyan került a látókörébe a Harmony ital? Ki ajánlotta?”

Erzsébet: „Ma már azt mondhatom, hogy szerencsére nem titkoltam el a problémám a környezetem elől, és a családomnak beszéltem az alvás gondomról, mert viszonylag hamar megtaláltam a megoldást. A gyerekeim mondták, hogy hallottak a RedPower italokról és ők javasolták, hogy vegyünk Harmonyt hátha segít nekünk. Mivel a férjem sem aludt valami túl jól, úgy gondoltuk mindketten kipróbáljuk.”

Riporter: „Tényleg szerencse, hogy elfogadták a gyerekeik javaslatát! Mikor kezdték el rendszeresen fogyasztani az italt?”

Erzsébet: „Hűha, háát, talán 7-8 hónappal ezelőtt, nem is emlékszem pontosan, valamikor 2021 nyarán lehett, amikor először rendeltünk Harmonyt. Akkor kezdtük el napi szinten inni és azóta is szeretjük.” Milyen dózisban érdemes fogyasztani a Harmonyt?

Riporter: „Hogyan alkalmazzák a Harmony gyógyitalt? Mikor, mennyit isznak belőle?”

Erzsébet: „Nem szoktunk nagyon későn lefeküdni, általában este 9-10 óra között. Ebben az időben, lefekvés előtt isszuk meg a napi adagunkat. A férjem is, én is fejenként 1,5 deciliter. Nagyon finom az íze, szeretjük mindketten! Ezért is van az, hogy egyszerre rendszerint 3 doboz 1,5 literes Harmonyt rendelünk, hogy mindig legyen itthon.”

Riporter:” Ennyi tapasztalat után, milyen konkrét változást észlelt az alvási szokásában a Harmony fogyasztása óta?”

Erzsébet: „Mint mondtam ugye, a fő bajom az volt, hogy éjjel gyakran felébredtem, majdnem a fél éjszakát ébren töltöttem, még ha nem is egyhuzamban. Reggel aztán teljesen elnyűve ébredtem. Amióta Harmonyt iszom ez a jelenség elmúlt. Egy kicsivel este 10 óra után elalszom és reggel 5-ig alszom, mint a bunda. Reggel végre nem törődött vagyok, hanem kipihent. Bár már nyugdíjas vagyok, de rengeteg tennivalóm van otthon, a családban, a ház körül mindig van mit csinálni. Bár nagyon ritkán még most is előfordul, hogy éjjel felébredek, de utána pillanatok alatt visszaalszom. Szóval nekünk a férjemmel ez a Harmony nagyon bevált, aminek annyira örülök!”

Riporter: „Úgy látom, hogy alapvetően javult az éjszakai pihenése a RedPower Harmony fogyasztása révén. Mondhatjuk, hogy valóra váltak az elvárásai?”

Erzsébet:” Igen, ez igaz. Most, így 7-8 hónap rendszeres fogyasztás után tényleg hiszek benne, tudom, hogy a Harmony miatt alszom jól. Ezért ajánlom is a barátainknak, ismerősöknek. Nemrég két ismerősöm is panaszkodott a rossz alvásra, nekik is elmondtam, hogy hogyan tudnak rendelni a Harmonyból mert hátha nekik is segít ez az ital.”

Riporter:” Ezt igazán örömmel hallom! Mondja kedves Erzsébet, hogy érzi magát nappal? Nem okoz bágyadtságot a Harmony?”

Erzsébet: „Nem, egyáltalán nem. Frissen ébredek és mondhatom, hogy a koromhoz képest jól bírom a napi teendőket.” Gyógynövény vagy gyógyszer?

Erzsébet kedvence a saját csipkebogyó termés.

Riporter: „Úgy érzem, hogy Ön is inkább gyógynövény párti és ha lehet, nem gyógyszert szedne. Jól látom ezt? Úgy általában, fontos Önek a gyógynövény használata?”

Erzsébet: „A mi életünkben nagyon fontosak a gyógynövények. Például minden télen a saját csipkebogyó termésből készült szörpöt és lekvárt fogyasztjuk. Nekünk ez az egyik bevált C-vitamin forrásunk.”

Érdemes türelmesnek lenni, a hatást kivárni Kölcsönös jókívánságokkal elbúcsúztunk egymástól. Mindig jó hallani, ha valakinek megoldódik egy egészségügyi problémája úgy, hogy vegyszerek helyett, gyógynövény kivonatot, természetes anyagokat fogyaszt. Nyilvánvalóan ha csak gyógyszeres kezelés lehetséges, akkor azt kell alkalmazni – senkit nem beszélünk le a gyógyszerről.

Viszont Erzsébet története is megerősíti azt, hogy egy-egy esetben érdemes türelmesnek lenni és gyógynövény tartalmú terméket fogyasztani. Lehet, hogy egy szem altató azonnal hat, de hosszabb távon érdemes elkerülni az altatótól való függőséget. Erre nyújt megoldást a Harmony, aminek az íze is finom.