Barion Pixel

Természetes csodafegyver: köményes gyógynövényes ital a poratkák ellen

A kültéri levegő most még szinte pollenmentes , viszont a lakásunk levegőjében folyamatosan jelen lehet a poratka. Ezeknek az alig látható lényeknek télen kedvezőtlenebb körülményeket kell túlélniük a fűtés miatti alacsonyabb páratartalom miatt. Azonban így is képesek a megmaradásra, főleg ha mi is segítünk nekik a lakás túlpárásításával. No meg a kellemes ágymeleget is szeretik!

A poratka ideális élőhelye minden olyan szoba, ahol kárpitozott bútorok, szőnyegek, szőnyegek és függönyök találhatók. Nyilvános helyeken, például moziban vagy vonaton gyakoriak a poratkák, de általában az otthonunk az igazi gócpont. Ezenkívül a plüssjátékok hajlamosak poratka-allergéneket felhalmozni, különösen, ha a gyerekek minden éjszaka velük alszanak.

Egy házi poratka 10 hetes élettartama alatt 2000 székletszemcsét és még nagyobb számú, részben emésztett enzimmel borított porszemcsét termel. Az atka bélrendszere erős emésztőenzimeket tartalmaz, amelyek megmaradnak a székletében. Az allergiás reakciót a poratka levegőben szálló ürüléke váltja ki.

poratka-parnan-redpower-allergy
Poratka nyomai a párnán

Köménnyel az allergia ellen

A nap mint nap kellemetlenséggel járó allergiás tünetekre egy egyszerű és hatékony megoldás lehet a természetes köményes gyógynövényes ital, a Redpower Allergy. Ebben az esetben a kömény kulcsfontosságú összetevőként játszik szerepet, és kiválóan enyhítheti a poratkák okozta tüneteket, mint például az orrdugulást és a szemviszketést.

A köményes ital elkészítése során fő alkotóként a kömény mellett más hatékony gyógynövények is helyet kaptak. Ez a gyógynövény keverék kellemes frissességet és ízt adnak az italnak. A köményes ital napi szintű fogyasztása csökkentheti a poratkák iránti érzékenységet. Napi fél deci már csodát tehet! Az orrdugulás és a tüsszögés ritkábbá válhat, és a szemviszketés is enyhülhet. A kömény és a többi gyógynövény összehangolt hatása az immunrendszer erősítésében és a gyulladások csökkentésében is meg nyilvánulhat.

Köményes gyógynövényes ital: Redpower Allergy

Az ital rendszeres fogyasztása mellett persze fontos a lakás tisztaságának fenntartása és az allergénforrások minimalizálása. A téli időszakban figyeljünk arra, hogy ne fűtsük túl a lakást és ne emeljük magasra a páratartalmat.


Ha ennek az egyszerű és természetes köményes italnak a fogyasztását beilleszti az életmódjába, sokat javíthat az életminőségén, és az allergiás tünetek sokkal kevésbé zavarhatják mindennapi tevékenységeit. A köményes gyógynövényes ital kiváló példa arra, hogy a természetes megoldások milyen eredményesek lehetnek az allergiák tüneteinek kezelésében. A kömény áldásos hatásaival együtt az ital nemcsak finom, hanem hatékony alternatívája is lehet a hagyományos allergiás gyógyszereknek.

Azt se feledjük, hogy márciustól több fa pollenje okozhat kellemetlenséget az allergiásoknak. Főleg a mogyoró, éger, nyír, kőris, fűz, platán fa pollen fordulhat elő közepes vagy magas koncentrációban. A zavaró tünetek enyhítésére már most érdemes elkezdeni a szervezet felkészítését a kömény tartalmú gyógynövényes itallal.

Redpower Allergy gyógynövényes funkcionalis ital – 1500 ml

4900 Ft

egységár 3,26 Ft/ml

A RedPower Allergy a természet erejével harcol az allergiás tünetek ellen. Gyógynövényekkel gazdagított funkcionális ital az allergia kellemetlen tüneteit csökkentheti, és erősíti az immunrendszert. Kiváló antioxidáns forrás, segíti a méregtelenítést, és elősegíti a fertőzések megelőzését. Emellett rosttartalma révén támogatja az egészséges táplálkozást. Teljes élet allergiával is lehetséges – próbáld ki a RedPower Allergy-t!…

Készleten

SKU: 83876
Category: